Söz dizisinden çok konuşulacak Anneler Günü sahnesi|Söz 7. yeni bölüm fragmanı

Söz dizisi izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Yayına girdiği günden bu yana büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Pazartesi günü yayınlanacak dizinin yeni bölümüne Anneler Günü sahnesi damga vuracak. İşte Söz dizisinin 7. bölüm fragmanı ve anneler günü sahnesi...

Söz dizisinin 15 Mayıs pazartesi günü ekrana gelecek 7. bölümüne anneler günü sahnesi damga vuracak. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir özel kuvvet timinin hikayesinin anlatıldığı söz dizisi, ‘Anneler Günü’ne özel bir sürprize imza atıyor. Yayınlanan Söz 7. yeni bölüm fragmanı Anneler Günü sahnesi daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

'Söz'ün yeni bölümünde 'Anneler Günü' unutulmuyor. Asker yolu bekleyen anneler için hazırlanan bölümde askerlerin annelerine kavuşma sahnesi herkesin bam teline dokunacak.

'Söz'ün yeni bölümü adeta asker yolu bekleyen annelere hediye ediliyor.. Bu hafta 'Anneler Günü' olması vesilesiyle, yeni bölüm fragmanında annelerin askerdeki yavrularına kavuşma sahnesi herkesi derinden etkileyecek.


ANNELERİN YAVRULARINA SARILMA SAHNELERİ YÜREKLERİ DAĞLAYACAK

Askeri diziler arasında en çok izlenen 'Söz'ün yeni bölümünde komutan, askerlerine sürpriz yapıyor. Annelerin karargaha gelip oğullarına sarılma sahnesi ile gözyaşları sel olacak.

turkiye-nin-en-buyuk-produksiyonlu-asker-dizisi-9403799_4935_o

Heyecan dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarını damgasını vuran Söz dizisini yayınlanan 7'inci bölüm fragmanınsa, Özel Kuvvet Timi üyeleri, hiç beklemedikleri bir anda annelerini karşılarında görünce duygusal anlar yaşıyor. Başarılı müzisyen Soydaner’in, 'Söz' için yazdığı özel şarkı ise kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Türkiye’de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Söz’ dizisi, 7'inci bölümüyle 15 Mayıs Pazartesi akşamı star TV'de ekranlarda olacak.

sccc

SÖZ DİZİSİNE İLHAM VEREN KOMUTAN

ABD'lilerin verdiği devlet nişanını kabul etmeyen Özel Kuvvetler Subayı Albay Orkun Özeller'in, Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki kahramanlıkları ile 'Söz' dizisinde sanatçı Nihat Altınkaya'nın canlandırdığı 'Erdem Yarbay' karakterine ilham kaynağı olduğu öğrenildi. Türkiye'de en çok izlenen yapımlardan biri olan 'Söz', Mehmetçik'in kahramanlıklarını anlatıyor.

AĞAR AÇIKLADI

Dizideki kilit karakter olarak Tabur Komutanı Yarbay Erdem Korkmaz öne çıkıyor. Disiplini, katı kuralları ve verdiği kritik kararlarla tanınan, ancak askerle tek tek ilgilenişiyle 'babacan' bir karakter sergileyen Erdem Yarbay, dizide yerden atılan bir füzeyle düşen helikopterden sağ çıkıyor ve teröristlere göz açtırmıyor. Söz'ün senaryo danışmanlığını yapan eski Özel Kuvvetler Subayı ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dizideki Yarbay Erdem Korkmaz karakterinin, gerçek yaşamda Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli Bordo Bereli Albay Orkun Özeller'den esinlenildiğini söyledi. Ağar, "Söz dizisindeki Erdem Yarbay, Orkun Albay'a yakın bir karakter" dedi.

-soz-de-anneler-gunu-surprizi-9115552


ABD'LİLERİ PROTESTO ETTİ

Türkiye, Albay Orkun Özeller'in adını iki tarihi olayda duydu. İncirlik Üssü'ndeki ABD komuta heyeti, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında DEAŞ ile mücadelede gösterdiği üstün başarıdan dolayı Albay Özeller'e madalya vermek istedi. Ancak Özeller, 'terör örgütü PKK/PYD'ye silah yardımı yapan ABD'den devlet nişanı almayı onuruna yediremediği' için reddederek büyük yankı uyandırdı. Albay Orkun Özeller, 2003 yılında 'yüzbaşı' rütbesiyle Kosova Prizren'deki Barış Gücü'nde görev yaparken 4 Alman askerinin saldırısına uğramıştı. Silahına el konulup, gözaltına alınarak sorgulanmak istenen Özeller, Alman askerlerine tek başına karşı koymuştu. Olaya şahit olan Prizren halkı Özeller'e sahip çıkmış ve Alman askerini kovalamıştı. Almanlar, Prizren halkının elinden bir kiliseye sınarak kurtulmuştu.

Söz dizisinden çok konuşulacak Anneler Günü sahnesi|Söz 7. yeni bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Söz söz dizisi söz yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.