Söz dizisi kadrosuna taze kan!

Star TV'nin sevilen dizisi Söz kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yıllardır ekranlarda gözükmeyen oyuncu Mine Çayıroğlu, Nisan karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Yeni sezonda kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Söz’de, başarılı oyuncu Mine Çayıroğlu seyirciyle buluşuyor. Uzun bir aranın ardından ‘Söz’ dizisiyle seyirci karşısına çıkan Mine Çayıroğlu, Nisan karakterine hayat verecek.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN GİZLİ LİDERİNİN ZENGİN KIZI!

Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’de, Çayıroğlu’nun canlandırdığı ‘Nisan’ karakteri, Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren bazı terör örgütlerinin gizli liderinin zengin kızıdır.

Söz dizisi kadrosuna taze kan!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı 'Söz', 52. bölümüyle 1 Ekim Pazartesi akşamı Star TV'de.

Söz dizisi kadrosuna taze kan! ile ilgili etiketler Söz Nisan mine çayıroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.