Söz 84. bölüm fragmanı izle! Yavuz yaşıyor mu?

Söz 84. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, bu akşam 83. son bölümüyle ekranlara geldi. Yavuz'un vurulup yere düşmesi sonrasında Tim büyük endişeye kapılıyor. 20 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 84. bölüm fragmanı izle! Yavuz yaşıyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 84. bölüm fragmanı izle! Erdem'in tutsak edilmesi ile gizli görevini bırakan Yavuz'un günleri sayılı. Derya sevdiği adam için çok korkarken Tim de Dragan'ın Yavuz'a zehir enjekte ettiğini öğreniyor.  Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, bu akşam 83. son bölümüyle ekranlara geldi. Yavuz'un vurulup yere düşmesi sonrasında Tim büyük endişeye kapılıyor. 20 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 84. bölüm fragmanı izle! Yavuz yaşıyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 84. bölüm fragmanı izle! Yavuz yaşıyor mu?

SÖZ 84. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi 83. Son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ 83. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yavuz komutan olarak resmen yanlarına döndüğü Tim ile omuz omuza zorluklara göğüs geriyor. Albay Erdem’i kurtarma operasyonunda heyecan had safhalara çıkıyor. Erdem’in üzeri patlayıcı ile dolu ve Tim’in bunu etkisiz hale getirmesi gerekiyor. Patlayıcılardan kurtulmak için de Tim’in Dragan’a ihtiyacı var. Tim Dragan’ı vermemek için daha da şiddetle direniyor. Dragan iki ateş arasında kalıyor ve kendinde değil. Yavuz ve Tim Erdem Albay’ı kurtarmak için başka plan yapıyor. Öte yandan Dost en önemli hamlesini yapmak için harekete geçiyor. Gözünü karartan Dost bu sefer büyük oynamaya kararlı. Ancak Tim bu hamleye hazır.

Tüm bunlar yaşanırken Dragan’ın Yavuz’un vücuduna enjekte ettiği zehir etkisini göstermeye başlıyor. Tim, Yavuz’un durumunu öğreniyor ve bu kez de panzehir yüzünden Dragan çok önemli hale geliyor. Derya sevdiği adamın yaşadıklarını biliyor. Tim Yavuz’un ölmemesi için birbirine söz veriyor. Ancak Yavuz bir anda yere yığılıyor. Tim başına toplanıyor ve ona kalp masajı yapıyorlar. Ama Yavuz yerde hareket etmeden yatıyor. Derya o anları kamera ile izliyor. Gözleri yaşlı şekilde TİM’den gelen telefonla çıkılıyor.

Söz 84. bölüm fragmanı izle! Yavuz yaşıyor mu? ile ilgili etiketler Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.