Söz 82. bölüm fragmanı izle! Yavuz Tim'in başında!

Söz 82. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, bu akşam 81. son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 6 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Yavuz, Turhan'dan Tim'e geri dönerek arkadaşlarına yardım etmek için destek istiyor. Erdem Albay, Dost tarafından kaçırılarak esir tutuluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 82. bölüm fragmanı izle! Yavuz Tim'in başında! Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 82. bölüm fragmanı izle! Ekranların reyting rekortmeni dizisi Söz, 81. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 81. bölüm özeti; Yavuz arkadaşlarına yardım ederek, Erdem Albay'ı düşmanın elinden kurtarmak için mücadele vermeye devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Turhan ile Kopuk ise operasyona dışarıdan katkı vermeye devam ediyor. Yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. İşte Söz 82. bölüm fragmanı izle! Yavuz Tim'in başında! Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 82. bölüm fragmanı izle! Yavuz Tim'in başında!

SÖZ 82. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi 81. Son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ 81. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TİM ve Yavuz büyük tehlikeye karşı zamanla yarışıyor. Linda büyük plan için harekete geçiyor Dost’tan emir geliyor ve şehrin çeşitli yerlerindeki saldırganlar harekete geçiyor. Ama bununla da yetinmiyorlar. Albay Erdem, teröristlerin hedefinde. Dost Erdem’in kaçırılmasını emrediyor. Nazlı babasının yokluğunu fark ediyor ve endişe etmeye başlıyor. Tim Albay Erdem’i bulmak için emir alıyor. Ama onları bu görevde bekleyen büyük bir sürpriz var. Tim’in başına yeni bir komutan geliyor.

‘GİDERSEN BİR DAHA DÖNEMEZSİN’

Yavuz, kafasındaki sorularla baş edemiyor. Albay Erdem’in alınmasının Tim ve Yavuz’u nasıl çaresiz bıraktığını söylüyor. Yavuz, kardeşlerini yalnız bırakmak istemiyor. Turhan, Yavuz’a gidemeyeceğini söylüyor. Yavuz, Albay Erdem’in işkenceden geldiği hali kabul edemeyeceğini söyleyen Yavuz, Turhan’a ‘bul bir yolunu kardeşlerimin yanına döneyim’ diyerek ikna etmeye çalışıyor. Yavuz’un kararlı bakışları Turhan’ı susturuyor. Yavuz vazgeçmeden ‘yok mu bir yolu’ diyerek sorusunu tekrar ediyor. Turhan Yavuz’a ‘gidersen bir daha dönemezsin’ diyerek onu son kez uyarıyor.

Söz 82. bölüm fragmanı izle! Yavuz Tim'in başında! ile ilgili etiketler Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.