Söz 80. bölüm izle! Şehirlerde bombalar patlıyor!

Söz 80. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 29 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yavuz ile Kopuk teröristlerin barındığı yeri basmaya giderken, sırt sırta kavga ediyor. Dragan'ın gözaltına alınması sonrasında teröristler, şehirde bombalar patlatmaya hazırlanıyor. Yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 80. bölüm izle! Şehirlerde bombalar patlıyor! Detaylar...

Söz 80. bölüm izle! Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Söz, bu akşam 80. yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 29 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Dragan'ı ele geçirerek teröristlere büyük darbe vuran timi artık zor bir görev daha bekliyor. İntihar bombacıları büyükşehirlerde patlamalar gerçekleştirerek, Dragan'ı kurtarmaya çalışıyor. Yavuz ile Kopuk hainlerin önüne geçebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sırt sırta kavga eden Yavuz ile Derya aşkı umutsuzluğu doğru yol alıyor. Tim şehirin dört bir yanında,hainleri araştırmaya başlıyor.Heyecan dolu yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 80. bölüm izle! Şehirlerde bombalar patlıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yavuz’un zekice planı sonucunda yakalanan Dragan adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır.

Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur.

SÖZ 80 BÖLÜM İZLE STAR TV

Yavuz ve Kopuk, Linda’dan aldıkları önemli bilgiler ışığında terör devleti planlarının arkasındaki kişiyi araştırmaya koyulurlar. Büyük patrona ulaşabilecekleri bir adres öğrenirler.

Bu sırada İstanbul bir terör saldırısıyla sarsılır. Halk otobüsünde silahlı bir terörist El Muğdar’ın serbest bırakılması talebiyle bir katliam girişiminde bulunur.

Harekât merkezinde Dragan ve yakın adamı Sadık paralel sorguya alınır. Dragan serbest bırakılmazsa İstanbul’un her yerinde büyük patlamalar olacağı tehdidinde bulunur. Eylem ve Yavuz çapraz sorguda önemli bilgiler edinirler.

Söz 80. bölüm izle! Şehirlerde bombalar patlıyor!

Tim ve Yavuz ayrı kollardan İstanbul’daki olası terör saldırılarının önüne geçmek için harekete geçerler. Tim meydandaki canlı bombaların peşindeyken Yavuz da bu saldırıların arkasındaki asıl kişinin peşindedir. Zamana karşı verilen gerilim dolu mücadele esnasında daha büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlayacaklardır.

Söz 80. bölüm izle! Şehirlerde bombalar patlıyor! ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.