Söz 78. bölüm izle! Yavuz Derya'nın intikamını alabilecek mi?

Söz 78. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz dikkat çekecek yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 15 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde Yavuz, Derya'nın vurulması sonrasında Linda'nın peşine düşüyor. Tim Yavuz'u yalnız bırakmayarak uzun bir aradan sonra birlikte operasyona gidiyorlar. Dizinin yeni bölümünü izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Söz 78. bölüm izle! Yavuz Derya'nın intikamını alabilecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 78. bölüm izle! Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Söz nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkacak. Linda'nın hain planı sonrasında vurulan Derya'nın intikamını almak için harekete geçen Yavuz yalnız değildir. Linda çaresiz kalarak Dragan'ın yanına sığınıyor. 15 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde, Yavuz ve Tim birlikte harekete geçerek intikam almak için yemin ediyor. Söz son bölümde vurulan Derya ise hastanede yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. Yavuz ile Tim operasyonda başarılı olacak mı? sorusu yeni bölümde cevabını bulacak.Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler araştırma yapmaya başladı. "Yalnız kurt geri geliyor." sloganı 78. bölüme damga vuracak. İşte Söz 78. bölüm izle! Yavuz Derya'nın intikamını alabilecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

 

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Söz son bölümde Derya'nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlamıştı. Derya'yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

SÖZ 78. BÖLÜM İZLE

Söz 78. bölümde, mayına basan Aşık'ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan'ın gönderdiği adamlar Aşık'ı kurtarmak isteyen Tim'i zora durumda bırakır.

Derya'nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya'nın başına gelenlerin hesabını Linda'dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer.

Söz 78. bölüm izle! Yavuz Derya'nın intikamını alabilecek mi?

Linda'nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda'ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz'a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz'un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan'ın yanına sığınır.

Eylem'in Tarık vasıtasıyla Linda'nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda'yı köşeye sıkıştıran Yavuz'un yolu Tim ile kesişir.

 

Söz 78. bölüm izle! Yavuz Derya'nın intikamını alabilecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Söz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.