Söz 50. bölüm tek parça izle | 51. bölüm fragmanı

Söz 50. bölümü ile erkanlara geldi. Heyecan dozu yine üst seviyelerde olan son bölümde izleyici adeta ekrana kilitlendi. Sezon finaline iki bölüm hala herkes nefesleri tuttu. Söz 49. bölüm izleme linki haberimizde. Ayrıca 50. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. İşte detaylar...

Söz 50.Bölüm izle! Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün son bölümü "Düşmanın kabusu olmaya hazır mıyız?" cümlesiyle başlıyor ve heyecan dozunu daha baştan yükseltiyor. Siz zafere ulaşmadan buraya dönmeyi yasaklıyorum cümlesi de izleyenlerin tüylerini diken diken etmeye yetiyor.Derman köşeye mi sıkışıyor? Söz 50. bölüm izleme liki haberimizde. Ayrıca Söz 51. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Sezon finali ne zaman? İşte detaylar...

 Söz 50. bölüm tek parça izle | 51. bölüm fragmanı

SÖZ 51. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

50. bölümü ile ekranlara gelen Söz'ün 51. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Söz 50. bölüm tek parça izle | 51. bölüm fragmanı - Resim : 2

SÖZ 50. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Terör eylemini engellemek için Tim'in birkaç saati var…

Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler'i kurtarmak için Tim'in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

 

Artık sadece Derman'ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe'den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim'in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler'in hayatı Tim'in başarılı olmasına bağlıdır.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Derman, terör eylemine hazırlanıyor…

Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe'yle birlikte Karabayır'a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler'den haber alamamaktadır.

İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe'yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe'nin amacı Derman'a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler'in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz'un elinde, Ataşe'den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe'yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz'un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman'ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler'in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.

SÖZ DİZİSİNDE SON HAFTA YAŞANLAR

Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır. Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar. Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.

43.BÖLÜM ÖZETİ

Yaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz, Bahar’ın da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin takibinden kurtulmak için sığındıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir. Bu mücadele birbirlerine olan sevgilerini tekrar hatırlamak için de bir fırsat doğuracaktır.

Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe’yle kafa kafaya verip Medusa planını hızlandırma kararı alırlar. Tim’in bu planı önlemek için elindeki tek fırsat Ebu Zübeyir’e ulaşmaktır. Medusa planının şifrelerini para karşılığı satmayı kabul eden Ebu Zübeyir, Karabatak ve Eylem’in takibindedir. Ama Ataşe de yıllardır peşinde olduğu Ebu Zübeyir’e ulaşacak ve bilgi satmasını önlemek için her yolu deneyecektir.

Eylem verdiği kararla Avcı’yla olan bağını koparmak üzereyken, evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su’ya Tim’in güzel bir sürprizi vardır. Nazlı ise Güler’in rahatsızlığı sonucu alacağı haberle hayatının şokunu yaşayacaktır.

Ebu Zübeyir’den aldığı bilgiyle harekete geçen Tim büyük bir katliamı önlemek için İstanbul’a doğru yola çıkar.


42.BÖLÜM ÖZETİ

Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.

41.BÖLÜM ÖZETİ

Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.
Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır. Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

SÖZ DİZİNİN KONUSU

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

SÖZ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Yavuz KARASU (Tolga SARITAŞ)

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

GÜLER KORKMAZ (NİL GÜNAL)

Erdem Yarbay’ın eşidir. Ailesine bağlı fedakar bir kadındır.

FUNDA KUTLU (ECE OKAY)

İstanbul’da bir hastane zincirinin sahibi dominant bir annedir. Bahar’ın kariyer haritasını bile adım adım planlamıştır. Kızıyla alacağı kararlar yüzünden ters düşecektir.

NAZLI KORKMAZ (İLAYDA ILDIR)

Erdem Yarbay’ın hayat dolu sevecen kızıdır. İstanbul’da konservatuarda keman okumaktadır. Başına gelen bir felaket, onu Karabayır’da kalmaya mecbur eder.

Söz 50. bölüm tek parça izle | 51. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Söz söz 50. bölüm izle söz 51. bölüm fragmanı fragman izle sezon finali ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.