Söz 41.son bölüm izle! 42.fragman...

Star TV ekranlarında yayınlandığı her bölümü ekranlara damga vuruyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakan dizi liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Bu akşam 41.bölümü ile yayınlan diziyi izleyiciler soluksuz izledi. Taburda gerçekleşen törenden sonra Tim, Ali Haydar'ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark ederek gözyaşlarına boğulur. İzleyiciler son bölümde neler olduğunu merak ediyor. Söz 41.son bölüm izle? Yeni bölümde neler olacak? 42.fragman... Detaylar haberimizde...

Tolga Sarıtaş,Serhat Kılıç,Aybüke Pusat,Nihat Altınkaya,Mehmet Özgür ve Meriç Aral'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Söz 41.bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluştu. Her hafta olduğu gibi bu bölümü de hayranlıkla izleniyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizi reyting yarışında da adından söz ettiriyor. Son blümde neler olduğu ise izleyici tarafından merak ediliyor. Söz 41.son bölüm izle? Yeni bölümde neler olacak? 42.fragman... Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_10

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Aynı zamandaAnadolu Üniversitesinde İşletme bölümünde okumaktadır.Aybüke Pusat balerin olarak, La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol almıştır.
2014 yılında düzenlenenElidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldı ve 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde birinci Amine Gülşe olurken Aybüke Pusat üçüncü oldu.Oyunculuk dersleri aldıktan sonra; Eylül 2014 yılında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay'ın olduğu 2. Sezon "Medcezir" dizisinde Elif karakterini canlandırdı.

MERİÇ ARAL

Türk oyuncu. Hukuk eğitimi sonrasında oyunculuğa yöneldi. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanınması sonrasında çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında rol aldı.
Avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak 1988'de doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı zamanda yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim gördü. Staj sonrasında oyunculuğa başladı. Film asistanı olarak kısa bir süre görev aldı. Sultan adlı dizide ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Medcezir'deki 'Hale' rölüyle tanındı. Ardından Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Unutursam Fısılda adlı filmde oynadı. Sonraki süreçte Yüksek Sosyete (2016) ve Söz gibi diziler ile Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü (2017) adlı filmde rol aldı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.
Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır. Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

40.BÖLÜM ÖZETİ

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır.

39.BÖLÜM

Hafız komutasındaki Tim, Yavuz’un uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, Agah’ın sigorta şirketinden aldığı bilgi tüm gerçekleri su yüzüne çıkarır.

Derman, Medusa planını bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahiptir artık. Bu bilgi aynı zamanda birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşler. Müfit’i kaçırarak üzerine çalıştığı projeyi bir silaha dönüştürmeyi başaran Derman artık binlerce can alacak bir güce sahip olmanın eşiğindedir. Yavuz komutasındaki Tim, Derman’ın yapacağı saldırıyı önlemek için görevlendirilir.

Yavuz’un tüm çabalarına rağmen Bahar kararından dönmemekte ısrarcıdır. Bahar’ın yapmak üzere olduğu hamle, Yavuz ve Bahar’ın ilişkisini geri dönülmez bir yola sokacaktır.

SÖZ 38. BÖLÜM ÖZETİ

Derman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...
Selim’in tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz önderliğindeki Tim, destek için gelen teröristlerin oteldeki sivilleri rehin almasıyla yeni bir krizin ortasına düşer.Tim, Mehmetçikleri zamanında bilgilendirmiş ama otelde büyük bir saldırının ortasında kalmıştır.Derman’ın yönettiği teröristler ise Karabayır’da büyük bir kanlı saldırı düzenler. Hafız önderliğindeki Tim bu saldırının daha da büyümesini önlerken yaşanan dehşetle acı bir şekilde yüzleşir.Agah, Çolak’ın sorgusundan aldığı istihbaratla sınır dışında bir ziyarete gider. Öğrendiği şeyler sonucunda aslında Derman’ın çok daha kapsamlı, dehşeti çok daha büyük bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde olduğunu anlar.Nazlı aklında yer eden kötü anılardan kurtulmak için intiharı denemiş ama ölümden dönmüştür. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bahar ve Güler ona destek olmak için her zaman yanında olsalar da onu takip etmekten sıkılmayan başka bir kötülük daha vardır: Derman!

Söz 41.son bölüm izle! 42.fragman... ile ilgili etiketler Söz 41son bölüm izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.