Söz 38.bölüm fragmanı izle!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Söz bu akşam 37.bölümü ile izleyici ile buluşuyor. Yen bölümde Avcı ve Eylem hayatlarının acısı ile karşıya karşıya kalıyorlar. Başrollerinde Tolga Sarıtaş,Serhat Kılıç,Aybüke Pusat,Nihat Altınkaya,Mehmet Özgür ve Meriç Aral gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi kadrosu herkes tarafından büyük ilgi izleniyor. Her bölümünde heyecanın arttığı dizi reyting yarışında da her hafta adından söz ettiren yapımlar arasında yerini koruyor. . Söz dizisinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? İşte 38. bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Star TV ekranlarında yayınlanan Söz herkes tarafından heyecanla bekleniyor.Avcı ve Eylem düştükleri pusudan kurtulmaya çalışıyorlar. Her pazartesi yayınlanan dizide Her bölümü sonrasında gelecek hafta neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor.Bu akşam yayınlanan geri dolu sahneleri izleyici soluksuz izliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Söz 38.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

38

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avcı ile Eylem, hayatlarının en büyük acısı ile karşı karşıya...
Avcı ve Eylem düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Eylem’in yaptıklarını gururuna yediremeyen Selim, onlara hayatlarındaki en büyük acıyı yaşatmak için yemin etmiş bir şekilde karşılarındadır.

Nazlı yaşadığı krizle hiç yapılmayacak bir şey yapar ve bunun bedelini çok ağır ödemek zorunda kalır. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

36.BÖLÜM ÖZETİ

Çolak büyük bir veda sürprizi için hazırlık yapıyor...
Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.
Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır.

Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir.

SÖZ 35.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çaylak yaşam mücadelesi veriyor...
Bir tarafta Çaylak, diğer tarafta Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder.

Nazlı’yı kurtarmak için Eylem’in açığa çıkma riskini alan Tim, Erdem komutanlığında Derman’ın gizli mekanlarından birisine baskın düzenler. Karabatak’ın kahramanlığıyla Nazlı Derman’ın adamlarının elinden kurtulur ama durumu ağırdır.

Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.

Derman’ın peşine düşen Agah, Çolak’la yaptığı anlaşmayı yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat Çolak her zamanki gibi yine büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın her zaman bir B planı vardır.

Çolak giderek güç kaybederken Derman yavaş yavaş yerini sağlamlaştırır. Onun acımasızlığı sınır ötesindeki topraklarda kendini göstermeye başlamıştır.

34.BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın hayatı Timin yetişmesine bağlı...
Dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın sürpriz planı bütün dengeleri değiştirir.

Derman'ın emriyle adamları hemen harekete geçer. Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı, hain bir tuzakla kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına rağmen canını dişine takıp Nazlı'yı bulmak için yemin eder. Zamana karşı kıyasıya bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı'nın hayatı sona erecektir.

Bu sırada Yavuz da annesinin katiliyle ilgili babasından şok edici bir bilgi öğrenir.

Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir saldırıyla karşı karşıya kalırlar. Çatlak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı'nın kollarında şehit olmak üzeredir.

Söz 38.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Söz 38bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.