Söz 19. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Star TV’nin sevilen dizisi Söz 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz bu akşam yayınlanan bölümünde Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim’e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşacaklardır. Bir süre Tim’e veda etmek zorunda kalan Keşanlı, yeni tanıştığı yol arkadaşı Battal ile beklenmedik bir maceraya atılır. Söz 19. bölümde Avcı, Yavuz komutanın hayatını kurtarıyor. Ekran başında geçen heyecanlı dakikaların ardından izleyiciler Söz 20. yani yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm özeti...

Söz dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Söz dizisi hayranları dizisinin yeni 20. Bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linkini araştırmaya devam ediyor. Dizinin takipçileri tarafından 19. bölüm bittiği anda "Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusunu sormaya başladı. Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun gibi isimler yer alıyor. Dizinin her geçen bölümü izleyiciye heyecan katmaya ve şaşırtmaya devam ediyor. Dizi her geçen gün heyecanımıza heyecan katmaya devam ediyor. Söz yeni bölümde Ateş’in veda yemeğinde Tim’i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir. Nefes kesen 19. son bölümde neler oldu? Yeni bölümü Tv de kaçıranlar için 19. bölüm izleme linki. Söz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haber özette...

sAz2

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırı Tim’e büyük bir şok yaşatır. Bu şokun ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu şartlarda gerçekleştirilen operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşacaklardır.

Bir süre Tim’e veda etmek zorunda kalan Keşanlı, yeni tanıştığı yol arkadaşı Battal ile beklenmedik bir maceraya atılır.

Fransa’da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar’ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır.

Ateş’in veda yemeğinde Tim’i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir.

SÖZ 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SÖZ 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık.

Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.

Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.

sAz

SÖZ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz ve Bahar arasında artık bir sır vardır...

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık. Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.

Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.

SÖZ DİZİSİNİN YILDIZI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Geçen hafta da köpeği tarafından ısırılan oyuncu, zor anlar yaşamıştı. Kendisine ait araçla önceki gün sete gitmek üzere yola çıkan Tolga Sarıtaş, bu kez de ölümden döndü. Ara sokaktan bağlantı yoluna çıkan lüks bir otomobile hızla çarpan oyuncu, riskli bir trafik kazasını şans eseri birkaç sıyrıkla atlattı.

ŞOFÖRÜN YARDIMINA KOŞTU

Lüks cipteki sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıktı ve burada devrildi. Kendini toparlayan Sarıtaş, şoförün yardımına koştu. Sürücüyü araçtan çıkaran ve ilk müdaheleyi yapan oyuncu, daha sonra ambulans çağırdı.
Kazaya karıştığı kişiyle yakından ilgilenen Tolga Sarıtaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÖZ DİZİSİ KONUSU

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor

İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.

ÖZEL KUVVET TİMİ OLUŞTURULUYOR

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

ON İKİ KAHRAMAN ASKER

Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun canlandırıyor.

Söz 19. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Söz söz dizisi 20. bölüm fragman 19. bölüm 19. son bölüm 19. bölüm izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.