Söz 18. son bölüm izle! Söz dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Söz dizisi dün akşam yayınlanan 18. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Star Tv'nin sevilen dizisinde son bölümde Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırdı. Söz 18. son bölümüyle dün akşam nefesleri kesti. Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Söz'de Yavuz tüm gerçekleri Bahar'a açıklandı mı? Son bölümün hemen ardından Söz 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını TIMS-B'ın üstlendiği Söz dizisinde Yavuz'un ölümle burun buruna olduğu dakikalar heyecan yarattı. Hemen arkasından Söz 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Söz 18 bölümde neler yaşandı? Söz 19. bölüm fragmanında neler olacak? Detaylar haber özette...

İzleyicileri ekran karşısına kilitleyen Söz son bölümde çatışmaya giren Yavuz ve Tim’in tahmin etmediği bir sonuç çıkar. Heyecanla beklenene 18. bölüm izleme linki haberimizde. Söz dizisi dün akşam 18. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz Pazartesi akşamları ekrana geliyor. Söz dizisinin son bölümün ardından 19. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Söz dizisinin Yapımını TIMS&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstleniyor. Söz dizisi yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Star Tv'nin sevilen dizisinde son bölümde Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırdı. Peki 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisi son bölüm izleme linki ve 18. bölümden detaylar...

sAz_18._bAlAm

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük Bey'in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey'i kendisinin öldürdüğünü Bahar'a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık.

Ateş ve Avcı, Büyük Bey'in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem'i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey'in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar'ı karşı karşıya getirir. Aşağıdaki linkten Söz dizisi son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

sAz6

SÖZ 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yavuz'un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim'i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.

SÖZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Söz 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Aşağıdaki linkten Söz dizisi yeni bölüm fragmanını yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

SÖZ 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

17. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

sAz_18._bAlAm1

ÖNCEKİ HAFTALARDA HANGİ OLAYLAR MEYDANA GELMİŞTİ?

Çolak’ın başak bir bölgeye götürüldüğü esnada ekibe pusu kurulmuş terör örgütü üyeleri Çolak’ı kaçırmıştı. Askerlerin intikamını almaya söz veren Yavuz Üsteğmen ise bir yandan buna yönelik adım atarken bir yandan da kışlaya yapılan saldırıyı engellemeye çalışmıştı. Bombaların ve silahların patladığı dizide Eylem ise oldukça zorlu bir görev üstlenmişti.

Teröristlerin içerisine sızarak onlardan bilgi toplamaya çalışan Eylem, Avcı ile yaptığı son görüşmede mecbur kaldığı takdirde kendisini vurması için söz ermesini istemişti. Canlı bomba eyleminde kullanılmak üzere terör örgütü üyeleri tarafından bölgeye gönderilen genç kızın kendisini patlamaması için onu vurmak zorunda kalan Avcı’nın kararsızlığı ise diziye damga vurmuştu.

SÖZ KONUSU VE BAŞROL OYUNCULARI

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosu Ethem Özışık’a ait olan “SÖZ” her Pazartesi star’da! Ön hazırlıkları 1 yıl süren ‘SÖZ’ de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’, bir “Özel Kuvvet Timi’nin” hikayesini konu alıyor.

tolga

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı

Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

aybAke

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

Söz 18. son bölüm izle! Söz dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Star TV söz son bölüm 18. bölüm izleme linki söz dizisi 18. bölüm 19. yeni bölüm fragmanı söz dizisi yeni bölüm frgamanı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.