Soylu’dan muhabire: Yunan tarafına hizmet ediyorsun!

Pazarkule ile Kastanies sınır kapılarında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşması sırasında Tele 1 muhabirinin "mülteci sayılarında tartışma var biz bunu teyit edemedik" sözlerine Soylu, "Türkiye'nin tarafında olduğunuz belli değil. Çünkü şu anda sizin yaptığınız Yunan ve Avrupa medyasının yalan ve çarpıtmasını burada ifade etmektir" diye tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye-Yunanistan sınırında havadan yapmış olduğu incelemelerden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu, Pazarkule ile Kastanies sınır kapılarında incelemelerde bulunmak üzere Çorlu Havalimanı'na geldi. Bakan Soylu, Pazarkule ile Kastanies sınır kapılarında incelemelerde bulunmak üzere Çorlu Havalimanı'na geldi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Soylu, Tele 1 muhabirinin mülteci sayısıyla ilgili sözlerine tepki gösterdi.

İşte Soylu ve Tele 1 muhabiri arasında geçen diyalog;

Tele 1 muhabiri: Sayılarda tartışma var sayın bakan. 140 bine geldi sizin açıkladığınız rakamlar. Fakat biz bunu teyit edemedik bir türlü.

Soylu: Siz kimsiniz?

Tele 1 muhabiri: Tele 1 televizyonu


Soylu: Kaç muhabiriniz var sizin?

Tele 1 muhabiri: Ben varım.

Soylu: Bir tek sensin. Bizim sınırımızda kaç karakolumuz kaç bölüğümüz var?

Tele 1 muhabiri: Vilayete de sordum teyit edemedi.

Soylu: Vilayet burada teyit edemiyor mu. Siz kimin tarafındasınız?

Tele 1 muhabiri: Türkiye'nin.

Soylu: Hiç Türkiye'nin tarafında olduğunuz belli değil. Çünkü şu anda sizin yaptığınız Yunan ve Avrupa medyasının yalan ve çarpıtmasını burada ifade etmektir. O zaman İçişleri Bakanı yalan söylüyor. Öyle mi? (Soylu cep teefonuna bakarak) 4. mekanize mıntıkasında 53 bin 271 kişi, 54. mekanize mıntıkasında 85 bin 659 kişi. Karakol karakol da söyleyeceğim. Türkiye vatandaşısın ama hizmetin başka yere, devletine itimat et. Yunan medyasının oyuncağı olarak burada bulunuyorsunuz. 

"SEN YUNAN ASKERLERİYLE BİRLİKTE TAKİP ET"

Süleyman Soylu konuşmasını bitirirken Tele 1 muhabirine dönerek "sen Yunan askerleriyle birikte takip et" diyerek basın mensuplarının arasından ayrıldı.

Soylu’dan muhabire: Yunan tarafına hizmet ediyorsun! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Mülteci göçmen soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.