Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na: Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak

Muhalefetin tarafına yönelttiği dört sorudan üçünün yanıtlandığını ve diğerinin de yarın cevaplanacağını belirten İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun bir kişiyle tokalaştığı fotoğrafa yer veren Bakan Soylu, "FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü Kılıçdaroğlu; Devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3'ü cevaplandı dördüncüsü de yarın." dedi.

"MANSUR, AKŞENER, EKREM ELLERİNİ OVUŞTURACAK"

Bakan Soylu, sözlerinin devamında "Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak." ifadelerini kullandı.

Fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun el sıkıştığı kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na: Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.