Soylu'dan Baykal'a: İçişleri'ne gitmen yetmez, Diyanet'e de gitmen lazım

İçişleri Bakanı Soylu, CHP milletvekili Baykal ile yaşadığı kaset tartışmasına dair "Bana diyor ki: 'Gereğini yerine getirirsin'. Biz gereğini yerine getirdik. Ama dedim ki 'Sadece İçişleri Bakanlığı'na gitmen yetmez, Trabzon'daki açıklamandan sonra gördüm ki bir de senin Diyanet İşleri Başkanlığı'na gitmen lazım" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu akşam Güngören Erdem Beyazit Kültür Merkezi'nde Güngören Trabzonlular Derneği etkinliğinde konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile arasında yaşanan kaset tartışmalarına değinen Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Baykal'a bir cevap verdim, ona 'sana ne (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu'ndan, ikiniz gelin, bak, bu kaset kumpası nasıl hazırlanmış' dedim. Bana diyor ki; 'Gereğini yerine getirirsin'. Biz gereğini yerine getirdik, mahkemede, bütün bilgileriyle belgeleriyle verdik. Ama dedim ki, 'sadece İçişleri Bakanlığına gitmen yetmez, Trabzon'daki açıklamandan sonra gördüm ki bir de senin Diyanet İşleri Başkanlığı'na gitmen lazım."

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Trabzon'daki konuşmasında "Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın" sözlerini sarf etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Baykal, "Onu daha önce evliya diye ifade ettim, Trabzon'da peygamber dedik. Küçük harfle yazılan peygamber. Herhangi bir peygamber değil" demişti.

Soylu'dan Baykal'a: İçişleri'ne gitmen yetmez, Diyanet'e de gitmen lazım ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Deniz Baykal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.