Soylu: Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis'te yaptığı bilgilendirmede PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın bin parçaya bölüneceğine dair şeref sözü verdi. Bakan Soylu'ya İYİ Parti sıralarından da destek geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulunda, terör örgütü PKK'nın Gara'daki katliamı ile Pençe Kartal-2 Harekatı konusunda bilgilendirme yaptı.

"ABD ne derse desin, biz bu coğrafyada ne acılar yaşandı biliyoruz." ifadesini kullanan Bakan Soylu, terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın öldürüleceğine dair şeref sözü verdi.

Bakan Soylu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şehitlerimizin vücut bütünlükleri fotoğraflarda, bu dosyada mevcut. Bu fotoğraflara baktığımızda, Allah şahittir ki o Murat Karayılan'ı bin parçaya bölmezsek diye tekrar şeref sözü veriyorum. Orada iki terörist yakalandı. O hınçla her şey olabilirdi orada. Alındı, götürüldü, ifadesi alındı, talimatlar kimin tarafından verildiği orada ortaya konuldu."

Soylu: Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz

Daha sonra söz alan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu Süleyman Soylu'ya destek vererek "Dediniz ki Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz. 10 bin parçaya bölün. Elimizden gelen destek neyse vermekten geri durmayacağız. Sadece Karayılan'ı değil, ona destek olanları da bölüp parçalayın. Coğrafyamızı bölmeye hedefleyenlere karşı da bir değil 10 bine bölün. Sonuna kadar arkanızda durmayan namerttir." diye konuştu.

Soylu: Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM Gara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.