Soylu 'haberi biraz sonra gelir' diyerek paylaştı

İçişleri Bakanlığı'nın Yıldırım-2 Cilo operasyonu Hakkari kırsalında devam ediyor. Operasyonda Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri 2 teröristi etkisiz hale getirdi. Bakan Süleyman Soylu, bu bilgi henüz açıklanmadan kısa süre önce sosyal medya hesabından "Yıldırım operasyonları 'yıldırım' gibi. Hakkari'den bir haber daha. Haberi biraz sonra gelir. Tebrikler kahramanlar. Allah ayağınıza taş değdirmesin." sözleri ile operasyondaki gelişmeyi üstü kapalı duyurdu.

Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari kırsalında iki terörist öldürüldü.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce müşterek operasyon gerçekleştirildiği ifade edildi.

Hava destekli operasyonda, iki teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirilirken, bölgedeki operasyonların da sürdürüldüğü kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bakanlığın bu açıklamasından önce operasyona ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıldırım operasyonları 'yıldırım' gibi. Hakkari'den bir haber daha. Haberi biraz sonra gelir. Tebrikler kahramanlar. Allah ayağınıza taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.

Soylu 'haberi biraz sonra gelir' diyerek paylaştı

Soylu 'haberi biraz sonra gelir' diyerek paylaştı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı Jandarma polis Hakkari terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.