Söylemezsem Olmaz bugünkü program izle! Bircan Bali sevgilisi için ne dedi? 19 Ekim Beyaz Tv canlı

19 Ekim Söylemezsem Olmaz canlı izle... Hafta içi izleyiciler ile buluşan Söylemezsem Olmaz Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor. Canlı izlemek isteyenler ise programı araştırmaya başladılar. 19 Ekim Söylemezsem Olmaz canlı son bölümü izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

 19 Ekim Söylemezsem Olmaz canlı izle... Canlı izlemek isteyenler ise programı araştırmaya başladılar. Hafta içi izleyiciler ile buluşan Söylemezsem Olmaz Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor. 19 Ekim Söylemezsem Olmaz canlı son bölümü izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Söylemezsem Olmaz bugünkü program izle!  Bircan Bali sevgilisi için ne dedi?  19 Ekim Beyaz Tv canlı

BİRCAN BALİ

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir.

BEYAZ TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi, 2009'da boşandılar.

7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu.

Uçankuş sitesi haberi şöyle paylaştı: 
"SOSYAL MEDYADA VE MAGAZİN SİTELERİNDE “TEK GÜNDEM” OLDU!... “O BİLE YOK!..” DEDİ AMA!.. BİR TV SUNUCUSUNUN BAŞINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ OLAY BİRCAN BALİ’NİN BAŞINA GELDİ!

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, büyük bir iş kazası geçirdi!
Bir TV sunucusunun başına gelebilecek en kötü olay!..
Herkesi eleştirirken, genellikle inkar edilen aşkları gündeme getirirken, kendisinin, reddettiği sevgilisiyle yakalanmak!..
Ve sonrasında da sosyal medyaya, magazin basınına düşmek…
Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının iki sunucusundan biri olan Bircan Bali, bugün çok talihsiz bir gün yaşıyor.
Instagram hesabında külliyen inkar ettiği İsmail YK’nın kuzeni MR Jade ile öyle bir yakalandı ki… (MR Jade de sürekli inkar etti)
Birlikte, hatta öpüşürken fotoğrafları şu anda her yerde… (Biz çok fazla samimi olanları kullanmıyoruz)
Aslında boşanmıştı, bekardı. Sevgilisi de öyle…
Ama inkar yolunu çok sert bir dille seçince, ister istemez çok çok kötü bir duruma düştü.
Belki bu kadar inkar etmese olay olmayacaktı.
Ve Beyaz TV’nin patronu Osman Gökçek, iki sunucusunu da(Bircan Bali ve Ece Erken) “Herkesi eleştirirken, özel hayatlarınızla gündeme gelmenizi asla istemiyorum” derken!..
O nedenle bir “iş kazası” diye nitelendirebileceğimiz olayla ilgili Bircan Bali’nin en azından “Şaka yapmıştım, beraberiz, ne var bunda, bu kadar büyütmenize gerek yok” diyerek konuyu noktalamasını, en iyi çıkış yolu olarak öneriyoruz.
Bizimse yapabileceğimiz tek şey, sosyal medyada deli gibi yayılan, öpüşürken çekilmiş olan fotoğraflara burada yer vermemek…
Tek anlayamadığımız bu ilişkiyi neden bu kadar görüntüleme isteği duydular ve acaba kendisi mi, sevgilisi mi sosyal medyaya dağıttı?.. Ya da birileri mi onlardan çaldı?.. İşte o belli değil… "

ECE ERKEN

Ece Erken (d. 11 Mayıs 1978, Çorlu), Türk televizyon sunucusudur.

Baba tarafı Samsunludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 2003'te Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yaptı, fakat program 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sundu. 2011 yılında Kanaltürk'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayımlanan Tatlım Benim adlı programı sundu. 2015-2017 yılları arasında ile TRT 1'de yayımlanan İyi Fikir programının sunuculuğunu yaptı.

Söylemezsem Olmaz bugünkü program izle! Bircan Bali sevgilisi için ne dedi? 19 Ekim Beyaz Tv canlı ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz canlı izle 19 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.