Söylemezsem Olmaz, Beyaz TV'de...

Söylemezsem Olmaz 21 Ocak canlı izle! Ocak ayının bir haftası daha başladı. Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunuculuğunu Ece Erken gerçekleştiriyor. İşte 21 Ocak Söylemezsem Olmaz canlı izle! Detaylar haberimizde...

Söylemezsem Olmaz 21 Ocak canlı izle! Söylemezsem Olmaz'ın yeni bölümü canlı canlı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programın yorumculuğunu ise Bircan Bali gerçekleştiriyor. İşte 21 Ocak Söylemezsem Olmaz canlı izle! Detaylar haberimizde...

BEYAZ TV CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir.
Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

 

Söylemezsem Olmaz, Beyaz TV'de... ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Söylemezsem Olmaz 21 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.