Soyer’den bakkal defteriyle siyasi şov

Osmanlı’dan bu yana fakir ve muhtaç durumdaki insanların onurunu kırmadan ve onları rencide etmeden yapılan yardımların başında gelen veresiye defteri satın alma geleneği İzmir’de siyasi propaganda aracına dönüştü. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer başlattığı kampanyayla İzmir’de bakkal defterlerini satın almaya başladı.

Soyer’in, belediye personeline bakkal borçlarını ödettirmesinin ardından dükkanların vitrinine, “Bu bakkaldaki bütün veresiyeler İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer tarafından ödenmiştir” yazısı asıldı.

Soyer’den bakkal defteriyle siyasi şov

VERESİYE DEFTERİ PROPAGANDA MALZEMESİ OLDU

Soyer’in sosyal medya hesabından, “İzmirli Kardeşlerim; Geçtiğimiz yıl bizim için zor geçse de dayanışmanın en güzel resmini siz çizdiniz. Bu bayram da esnafımıza destek, zorda kalan vatandaşlarımıza nefes olalım. Bakkallarımızda, kasaplarımızda borçlu İzmirli bırakmayalım. İzmir Dayanışması her zaman yaşasın” mesajıyla başlatılan ve toplamda 10 milyon liralık borç kapatıldığı öne sürülen kampanyada yardımın özünde yer alan muhtaç durumdakinin onurunu kırmadan hareket etme ölçüsü aşıldı.

Soyer’den bakkal defteriyle siyasi şov - Resim : 2

Veresiye defterleri belediye kasasından ödenen paralarla alınmasına rağmen vitrinlere asılan yazılarda Tunç Soyer propagandası yapılması bazı vatandaşların tepkisini çekti.

Soyer’den bakkal defteriyle siyasi şov - Resim : 3

 

Soyer’den bakkal defteriyle siyasi şov ile ilgili etiketler Tunç Soyer bakkal defteri veresiye defteri propaganda İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.