Soyer hayalini anlattı Misvak çizdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, yaptığı bir konuşmada gündeme getirdiği İzmir bayrağı ve parasına sadece siyasetçilerden değil toplumun her alanından tepki geldi. Tartışmalara mizahçılar da katıldı. Misvak Mizah Dergisi'nin Caps yapılanması çizerleri Tunç Soyer'in hayalini kurduğu parayı çizdi.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir bayrağı ve İzmir parası İzcoin ile ilgili sözleri Türkiye'de büyük tepkiye neden oldu. 

Siyaset dünyasından sade vatandaşa kadar hemen her kesim PKK'nın özerklik taleplerini andıran bu sözlere tepki gösterdi. 

Hal böyle olunca mizahçılar da böylesine önemli bir konuya kayıtsız kalmadı. Misvak Mizah Dergisi'nin Caps yapılanması da tartışmaya hazırladıkları Tunç Soyer parası ile katıldı. 

Misvak Caps, çizimi "Tunç Soyer in tehlikeli hayali! İzmir'in bayrağıda, parasıda belli! Beğenmeyen yallah Yunanistan'a!" mesajı ile paylaştı.

Soyer hayalini anlattı Misvak çizdi!

Bayrak çizimi öncesinde ise Misvak Caps Soyer'in sözlerine "İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "İzmir bayrağı" ve "İzmir parası" şeklide çalışmalar yaptığını söylüyor.
İzmir'in bayrağıda belli, parasıda belli. Milletin sinir uçlarıyla oynamayın. Haddinizi bilin
CHP artık bir parti değil, Milli Güvenlik sorunudur!" ifadeleri ile tepki gösteriyor.

Soyer hayalini anlattı Misvak çizdi! - Resim : 2

"CHP NEREYE KOŞUYOR?"

Misvak Caps'in bir diğer tweetinde ise

"Kendi kolluk gücümüzü kuracağız diyen Kaftancıoğlu.
-İstanbul Belediyesine yerel hükümet diyen İmamoğlu
-İzmir parası ve bayrağından söz eden Tunç Soyer
-Türkiye Cumhuriyeti Devletine Saray Rejimi diyen Kılıçdaroğlu." ifadelerinin ardından "CHP nereye koşuyor?" sorusu yöneltiliyor. 

Soyer hayalini anlattı Misvak çizdi! - Resim : 3

Soyer hayalini anlattı Misvak çizdi! ile ilgili etiketler Tunç Soyer İzmir Para bayrak misvak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.