Sow kardeşler Babaeskispor'da... Moussa Sow 2. başkan olarak göreve başladı

Sow kardeşler Babaeskispor'u profesyonel liglere çıkarmak için kolları sıvadı... Amadou Sow'u başkan, Moussa Sow'u da ikinci başkan olarak göreve başladı. Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Sow, Kırklareli ekibinde antrenörlük de yapacak.

Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Moussa Sow, Bölgesel Amatör Lig kulübü Babaeskispor'un 2. başkanı oldu. 2011-12 sezonunun devre arasında Fransa'nın Lille takımından 10 milyon euro bonservisle Fenerabahçe'ye transfer olan ve Süper Lig'de iz bırakan Sow, Kırklareli ekibiyle yöneticiğe soyundu.

Senegalli 35 yaşındaki futbolcu Sow'un kardeşi Amadou Sow ise kulübün başkanlığına getirildi.

Amadou Sow, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'yı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi Bahadar Akçan, yaptığı açıklamada, Sow kardeşlerle anlaştıklarını, Amadou Sow'u başkan, Moussa Sow'u da ikinci başkan yaptıklarını söyledi.

Sow kardeşler Babaeskispor'da... Moussa Sow 2. başkan olarak göreve başladı

ANTRENÖRLÜK DE YAPACAK

Akçan, Moussa Sow'un yakın bir zamanda ilçeye gelerek takımı çalıştıracağını kaydetti.

Belediye Başkanı Hacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Babaeski halkı olarak çok heyecanlandıklarını kaydetti.

Takımın teknik heyeti ile tanışıp ilk antrenmanını da izleyen Amadou Sow, gazetecilere, Babaeskispor'u ligde şampiyon yapmak istediklerini söyledi.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi Babaeskispor'u profesyonel liglerde görmek istediklerini belirten Sow, "Çok farklı sürpriz projelerimiz ve gerekli olduğu yerlerde de sürpriz transfer düşüncelerimiz var." diye konuştu.

Süper Lig'de 2 dönem Fenerbahçe forması giyen taklacı Sow, Bursaspor, Gazişehir FK ve Ümraniyespor'da da top koşturmuştu.

Sow kardeşler Babaeskispor'da... Moussa Sow 2. başkan olarak göreve başladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Babaeski Kırklareli Moussa Sow
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.