Şovmen Okan Karacan'dan 'Defne Joy Foster'ın FETÖ öldürdü' iddiası

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan, Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun sunduğu "Söylemezsem Olmaz" programına şovmen Okan Karacan konuk oldu. Okan Karacan'ın programdaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Karacan, 2 Şubat 2011 tarihinde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kurbanı olduğunu iddia ederek, ölümünün araştırılması gerektiğini söyledi.

Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil, Arto, Bircan Bali'nin konuğu olan ve yaptığı açıklamalarla şaşırtan Okan Karacan, kendine yapılan komployu anlattı. Karacan, "FETÖ denen illet bizim de üstümüzden geçti" dedi.

Daha sonra olayların iç yüzünü anlatan Karacan, yasaklı madde kullandıkları iddia edilen isimlerin hepsinin FETÖ yüzünden işlerinden atıldığını, kendisinin de görülen dava sonucu beraat ettiğini söyleyerek, sorumlular ile mahkemede hesaplaşacağını anlattı.

Şovmen Okan Karacan'dan 'Defne Joy Foster'ın FETÖ öldürdü' iddiası

''DEFNE JOY FOSTER'IN ÖLÜMÜ ARAŞTIRILMALI''


2 Şubat 2011 tarihinde henüz 32 yaşındayken hayatını kaybeden oyuncu, sunucu ve VJ Defne Joy Foster'ın da FETÖ kurbanı olduğunu iddia eden Karacan, o dönem başarılı işler yaptıklarını, Defne Joy Foster'ın nasıl öldüğünün araştırılması gerektiğini söyledi.

 

''ANNEM GÖZYAŞLARI İÇİNDE BENİ ARADI''

Daha sonra adının taciz olaylarına karıştığını, kendisine komplo kurulduğunu, Bodrum'da tatilde iken 'gözaltına alındı' diye haber kanallarının alt yazı geçtiğini anlatan Karacan, "74 yaşında annem arkadaşlarım beni aradı. 'Gözaltında mısın' diye soran insanlara, 'Hayır ben Bodrum’da tatildeyim' diyerek haberleri yalanladım. Annem gözyaşları içinde beni aradı. Benim annemi üzdünüz" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. "Bu tarz haberleri yayanları Allah'a havale ediyorum" diyen Karacan, artık işlerine odaklandığını belirtti.

 Şovmen Okan Karacan'dan 'Defne Joy Foster'ın FETÖ öldürdü' iddiası

DEFNE JOY FOSTER NEDEN ÖLDÜ?

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan'da yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde öldü. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.

Defne Joy Foster'ın Adli Tıp raporuna göre kesin ölüm nedeni; “Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş" olarak açıklandı.

 

 

Şovmen Okan Karacan'dan 'Defne Joy Foster'ın FETÖ öldürdü' iddiası ile ilgili etiketler FETÖ Söylemezsem Olmaz okan karacan Defne Joy Foster
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.