Sosyolog İsmail Öz, Türkiye’nin koronavirüs ile mücadele sürecini değerlendirdi!

Sosyolog ve tarihçi İsmail Öz, Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde gelinen noktayı ve bundan sonra yapılması gerekenleri SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı.

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi başta sağlık çalışanları olmak üzere her alanda gece gündüz demeden devam ediyor. SuperHaber YouTube ekibi, salgın sürecinde vatandaşları bilinçlendirmek adına koronavirüs ile ilgili  alanında uzman kişilerle yaptığı röportajlar ile bu mücadeleye yardımcı olmaya çalışıyor.

Koronavirüs, insanların bundan sonraki yaşantılarında muhakeme ve hesap kitap yapmak için bir vesile olabilir mi? Korona günlerinde sokağa çıkmak ve maskesiz dolaşmak kul hakkına mı giriyor?

Merak edilen bütün soruları yanıtlayan Sosyolog İsmail Öz, Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesinde gelinen son noktayı ve alınması gereken tedbirleri SuperHaber izleyicileri için anlattı.

İsmail Öz'ün açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Sosyolog İsmail Öz, Türkiye’nin koronavirüs ile mücadele sürecini değerlendirdi! ile ilgili etiketler SuperHaber Korona ölüm Karantina salgın Virüs ölümcül virüs maske mevlüt yüksel sosyolog vaka ismail öz sosyologtürkiye koronavirüs süreci tedbir önlem kul hakkı izolasyon sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.