Sosyetik isim Asuman Aysal'a 550 bin TL'lik hırsızlık şoku! Evindeki hizmetliden şikayetçi oldu

Royal Motors'un sahibi Artuğ Aysal'in eşi ve sosyetenin ünlü isimlerinden Asuman Aysal evindeki hizmetlisinin takılarını çaldığını iddia etti. Karakola şikayette bulunan Aysal, eve döndüğünde ise altınları bir kesenin içinde buldu. Aysal, evinde çalışan görevlinin korktuğu için altınları yerine koyduğunu ileri sürdü

Sosyetik isim Asuman Aysal, yarım milyon değerindeki ziynet eşyalarını çaldığını düşündüğü hizmetlisini şikayet etmek için karakola başvurdu. Eve döndüğünde altınların yerine geri konulduğunu gören Aysal, hizmetlisinin korkup altınları geri bıraktığını ileri sürerek şikayetini yineledi.


550 BİN TL'LİK EŞYALARI ÇALINDI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Aysal, Yeniköy'deki evinde temizlik işleri için yatılı çalışmak üzere N.S. isimli bir kadınla anlaştı. N.S. isimli kadın çalışmaya başladıktan bir hafta sonra Aysal, çekmecesindeki biri 3 karat tektaş olmak üzere 3 pırlanta yüzük, bir yakutlu pırlanta yüzük, 2 pırlanta kolye, bir pırlanta bilekliğini yerinde bulamadı.


Temizlik görevlisini çağırarak durumu soran Aysal yanıt alamayınca polis merkezine giderek kendisini soyan hırsızın tespit edilmesini istedi.

ALTINLARINI KESENİN İÇİNDE ÇANTASINDA BULDU

Ziynet eşyaların maddi değerinin 550 bin TL olduğunu söyleyen Aysal, şikayeti sonrası evine geri döndüğünde ise iddiaya göre altınlarını bir kese içinde çantasında buldu.

Karakola gittiği sırada hizmetlisinin korkup altınları başka bir yere koyduğunu ileri süren Aysal, takılarını bulmasına rağmen şikayetinden vazgeçmedi.

 

 

Sosyetik isim Asuman Aysal'a 550 bin TL'lik hırsızlık şoku! Evindeki hizmetliden şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Hırsızlık Artuğ Aysal Asuman Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.