Türk sosyetik güzelden eşine doğum günü hediyesi TIR!

Lüks harcamalarıyla sık sık gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, eşine doğum günü hediyesi olarak 2 milyon TL değerinde bir TIR hediye etti.

Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran'ın doğum gününü Miami'deki malikanesinde kutladı. Sosyetik güzel eşine, 2 milyon TL'lik özel olarak yapılan 25 metre uzunluğunda TIR hediye etti.

PASTADAN DANSÖZ ÇIKTI

Kıyafetleri, takıları ve lüks harcamalarıyla gündemden düşmeyen Süreyya Yalçın, 42 yaşına giren eşi Ozan Baran'a Miami'deki malikanesinde görkemli bir doğum günü partisi düzenledi. Sosyetik güzel, gece için 18 dansçı ve puro sarmaları için Küba'dan özel ekip getirtti. Türkiye'den gelen dansözün de pastadan çıkması davetlilere büyük sürpriz oldu.

Türk sosyetik güzelden eşine doğum günü hediyesi TIR!

2 MİLYON TL'LİK TIR HEDİYE ETTİ

80 kişinin katıldığı, Amerikalı konukların ağırlıklı olduğu partide, Türkçe müzikler çalındı. Yalçın, Miami'de BOS transport şirketinin sahibi eşine verdiği hediyeyle herkesi şaşırttı. Sosyetik güzel, Baran'a 25 metre uzunluğunda altı ayda tamamlanan 2 milyon TL'lik özel yapım TIR hediye etti.

Türk sosyetik güzelden eşine doğum günü hediyesi TIR! - Resim : 2
İKİ ASLAN YAVRUSU VERDİ

Ayrıca misafirlerden birinin, iş insanına iki aslan yavrusu vermesi de dikkat çekti.

Türk sosyetik güzelden eşine doğum günü hediyesi TIR! - Resim : 3

Türk sosyetik güzelden eşine doğum günü hediyesi TIR! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.