Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a eşinden büyük jest! Yüzünü koluna dövme yaptırdı

Dünyanın en zenginleri listesine adını yazdıran Faruk Yalçın'ın kızı sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın 2016 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı eşi Ozan Baran ile mutlu birlikteliği devam ediyor. Yeni yaşını kutlayan Yalçın'a eşi dövme sürprizi yaptı. Baran, Yalçın'ın yüzününü vücudunda ölümsüzleştirdi.

İş insanı Ozan Baran ile 2016 yılında nikah masasına oturduktan sonra Amerika'ya yerleşen sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın 37'nci yaşını kutladı. Yaptırdığı estetiklerle ve imaj değişikliğiyle son dönemde bambaşka birine dönüşen, yeni haliyle gündemde olan Yalçın'ın yüzünün resmini eşi koluna dövme yaptırdı.

Ozan baran - Süreyya Yalçın


Eşinin sürpriziyle neye uğradığını şaşıran ve büyük bir mutluluk yaşayan sosyetik güzel, eşinin bu sürprizini Instagram hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

''Hayatimda bi kere daha kendimi coooook ozel hissettirdin bana @oobaran iyiki dogdum iyiki senin oldum…. Hani derler ya monotonlasir diye yalan! bizim sewgimiz birbirmize olan hislerimiz hala her gecen gun kuvvetlenio seni cok sewiorum hayatimin annami!!!!''

İşte Yalçın'ın o paylaşımı...

süreyya yalçın

 




Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a eşinden büyük jest! Yüzünü koluna dövme yaptırdı ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Dövme Sosyal Medya ozan baran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.