Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar hamile mi?

Aslışah Alkoçlar hamile mi merak ediliyor. Yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinin hamile olduğunu düşünmeye başlaması üzerine Aslışah Alkoçlar hamile mi araştırdık. Aslışah Alkoçlar hamile mi detaylar haberimizde.

Yeni evli çift Aslışah Alkoçlar ve eşi Kaan Demirağ çocuk mu bekliyor soruları konuşulmaya başlandı. Sosyetik güzel yaptığı paylaşımlar ile akıllara Aslışah Alkoçlar hamile mi sorusunu getirdi. Kısa süre önce aile arasında küçük bir tören eşliğinde dünya evine giren çiftten mutlu haber bekleniyor. 

Nişan ve düğün törenlerinin çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesi ardından sosyal medya da Aslışah Alkoçlar hamile mi iddialarını gündeme gelmişti. 28 yaşında ki Aslışah Alkoçlar ise çıkan iddiaları sosyal medya hesabından bu haberlerin asılsız olduğunu duyurmuştu.

Aslışah Alkoçlar hamile mi?

Daha önce den Instagram hesabında evini paylaşan Aslışah Alkoçlar masasında 'hamilelik ve doğum' ile ilgili kitapların olması dikkat çekmişti. Geçtiğimiz gün ise Aslışah Alkoçlar'ın Instagram hesabından paylaştığı story ile bu iddialar yeniden alevlendirmeyi başardı.

Aslışah Alkoçlar hamile mi?

Eşi Kaan Demirağ ile balayı için Dubai'ye giden Aslışah Alkoçlar, paylaştığı fotoğrafta bu sefer şiş karnının görünmesi ve sosyal medyada hamilelik iddialarının tekrar konuşulmasıyla bu paylaşımını hemen silmesi dikkatleri üzerine çekti. Sevenlerinin güzel haber beklediği Aslışah Alkoçlar henüz bu paylaşımı hakkında bir açıklama yapmadı. 

 

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar hamile mi? ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.