Sosyetik çift Ertan Uyanık ile eşi Sena Uyanık adliyelik oldu

Cemiyet dünyasının tanınmış iş insanı Ertan Uyanık ile eşi Sena Uyanık arasında yaşanan olaylar zinciri adliyelik oldu. Sena Uyanık’ın fırlattığı bardakla yaralanıp darp raporu alan iş insanı Ertan Uyanık, bu kez toplantıyı basan eşinin tehdit ve hakaretlerine maruz kalınca soluğu savcılıkta aldı.

Ertan Uyanık, geçtiğimiz günlerde eşi Sena Uyanık'la tartışma yaşadı. İddiaya göre yaşanan tartışma sırasında genç kadın bir anlık öfkesiyle eşine cam bardak fırlattı. İş insanının kafasına isabet eden bardak kırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesi ve yaralar oluşan genç adam, gittiği özel bir hastaneden darp raporu aldı. Uyanık çifti arasında yaşanan tartışma sonrası yine iddiaya göre Sena Uyanık, yakın dostları güzellik uzmanı Yasemin Miras ile birlikte Ertan Uyanık'ı takip etmeye başladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eşinin Beşiktaş'ta lüks bir restorana girdiğini gören Sena Uyanık, yine iddiaya göre eşi Ertan Uyanık'ın toplantıda olduğu bir sırada gizlice fotoğraflarını çekmeye başladı. Bir süre sonra eşinin toplantı yaptığı masaya giderek tehdit ve hakaretler savuran Sena Uyanık, bir de eşinin üstüne masanın üzerindeki suyu döktü.


Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran iş insanı Uyanık, itibar kaybı yaşadığını, maddi ve manevi olarak zarara uğradığını ileri sürdü. Ertan Uyanık'ın ihbarı sonrası kendisini darp eden eşi ve yakın arkadaşı hakkında soruşturma başlatıldı.

Sabah / Dilek Yaman Demir

Sosyetik çift Ertan Uyanık ile eşi Sena Uyanık adliyelik oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş Ertan Uyanık Sena Uyanık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.