Sosyeteyi sarsan ölüm haberinde flaş gelişme! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölüm nedeni belli oldu

Cem Boyner'in kızı Elif Boyner'in de eski sevgilisi olan, turizm yatırımları bulunan ve Sub Karaköy’ün de kurucusu iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir’deki evinde ölü bulunmuştu. Ölümü şüpheli bulunan Fırat Özçeger'in ölüm nedeni ortaya çıktı.

Bodrum ve İstanbul'da turizm yatırımları olan iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir’deki evinde ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan Fırat Özçeger'in şüpheli ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.


Cem Boyner'in kızı Elif Boyner'in de eski sevgilisi olan Özgöçer'den haber alamayan yakınları, 19 Mayıs'ta polise ihbarda bulundu. İstanbul Cihangir'deki eve giden emniyet görevlileri, Özgöçer'in cansız bedeni ile karşılaştı. İstanbul ve Bodrum'da turizm işiyle uğraşan iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir'deki evinde ölü bulundu.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Yapılan ilk incelemede 38 yaşındaki iş insanının ölümü şüpheli bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ÖLÜM SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Bodrum ve İstanbul'da turizm yatırımları olan iş insanı Fırat Özgöçer'in evinde ölü bulunması, sosyeteyi yasa boğmuştu. Evinde doğalgaz borusuna asılı halde bulunan Fırat Özgöçer'in ölümü üzerindeki sır perdesi aralandı Özgeçer'in, Cihangir'deki evinde canına kıydığı belirlendi.

ARKADAŞLARINA E-MAİL ATMIŞ

Doğalgaz borusuna kendisini asan iş insanının, olay öncesi arkadaşlarına e-mail atarak artık yaşamak istemediğini ve üzgün olduğunu belirttiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyeteyi sarsan ölüm haberinde flaş gelişme! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölüm nedeni belli oldu ile ilgili etiketler ölüm İntihar Fırat Özçeger elif boyner
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.