Pişmanlığını dile getiren koronavirüs hastası 1 gün sonra hayatını kaybetti

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde kamyon şoförlüğü yapan 51 yaşındaki Thomas Macias, Facebook hesabından sosyal mesafe yasağını deldiği için pişman olduğunu söylediği mesajı paylaştıktan bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Thomas Macias, koronavirüse yakalandığını öğrendikten sonra Facebook hesabından, "Bunun şakası yok. Dışarı çıkmanız gerekiyorsa maske takın ve sosyal mesafe uygulayın. Aptallığım yüzünden annemin, kız kardeşlerimin ve ailemin sağlığını tehlikeye attım. Çok acı verici bir deneyim oldu. Umarım Tanrı'nın yardımıyla hayatta kalabilirim" ifadelerini kullandı.

HASTALIK BELİRTİ GÖSTERMEDİ

Hiçbir belirti göstermediği, kimseye zarar vermeyeceğini düşündüğü için Haziran ayında Los Angeles’ın yaklaşık 110 km güneyinde maske takmadan bir partiye gittiğini söyleyen Macias, partiden sonra koronavirüse yakalandığını öğrendi ve Facebook’ta pişmanlığını dile getiren bu mesajı paylaştıktan bir gün sonra hayatını kabetti.

 

Pişmanlığını dile getiren koronavirüs hastası 1 gün sonra hayatını kaybetti ile ilgili etiketler ABD Amerika sosyal mesafe kuralları kovid-19 covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.