Sosyal medyayı ikiye bölen video: Erkek dediğin ortalıkta kıllı ayı gibi dolaşmalı!

Sosyal medya genç bir kadının paylaştığı tuhaf videoyu konuşuyor. Erkeklerin kıl aldırmasını eleştiren kadın, "Erkek dediğin kıllı ayı gibi dolaşmalı" sözleriyle tartışmanın fitilini ateşledi.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan paylaşımlar, zaman zaman gündem oluyor. Son olarak bir kadın kullanıcı tarafından yapılan paylaşım, kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme aldı.

"KILSIZ ADAM MI OLURMUŞ?"

Erkeklerin kıl aldırmasıyla ilgili konuşan kadın, "Kılsız adam mı olurmuş oğlum ya? Oldu olacak babet çorap da giysinler. Erkeğin sakalı olur, döşünde kılı olur. Sakal bırakın ki kimin ne olduğu belli olsun. Ayrıca kıl erkeği sert yapar. Tamam kadınlar bakımlı olsun ama erkek azıcık ayı gibi dolaşsın ortada. Kadın ve erkeğin farkı ortaya çıksın" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı ikiye bölen video: Erkek dediğin ortalıkta kıllı ayı gibi dolaşmalı!

KİMİ KADINLAR HAKLI BULDU, KİMİLER ELEŞTİRDİ

Genç kadının bu sözleri, sosyal medyada da bir tartışma başlattı. Bazı erkekler, kadının fikirlerine karşı çıkarken, bazı kadınlar ise kadını haklı buldu. Ayrıca kadına destek vermeyen çok sayıda kullanıcı da eleştirel yorumda bulundu.

Sosyal medyayı ikiye bölen video: Erkek dediğin ortalıkta kıllı ayı gibi dolaşmalı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Kadın kil kıllı adam
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.