Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımların sahibi gözaltına alındı

Sosyal sosyal medyada Atatürk ve vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan'a hakaretler ettiği videolar paylaşan 18 yaşındaki A.Ş. büyük tepki çekti. Twitter ve Ekşi Sözlük'te tutuklanması için kampanya başlatılan A.Ş. gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri, görüntülerde yer aldığı tespit edilen 18 yaşından küçük A.Ş.'yi Kağıthane'de yakalayarak gözaltına aldı. A.Ş.'nin, "5816 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama" , "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" ve "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçlarından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımların sahibi gözaltına alındı

NE OLDU?

Türk bayrağını yırtıp, Atatürk’e ve Özgecan Aslan’a hakaret ettiği videoları tepki çeken A.Ş, son olarak 3 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiğini iddia ettiği paylaşımla gündeme geldi. Türk bayrağını yırtan, Atatürk’e saygısızlık yapan ve Özgecan Aslan hakkında cinsel içerikli sözler söyleyen şahısın tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlatılmıştı Paylaşımlara tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle yetkililere seslenmişti.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımların sahibi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gözaltı video Atatürk alihan özgecan aslan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.