Sosyal medyaya veda eden Cem Yılmaz hangi eski sevgilisine geri döndü?

Arif V 216 filminin çekimlerini tamamlamaya çalışan Cem Yılmaz, geçen hafta sosyal medyayı terk ettiğini duyurmuştu.

Takipçilerinden gelen acımasız yorumları gerekçe gösteren ünlü komedyenin ardından önce yakın dostu Ozan Güven, daha sonra da Zafer Algöz de sosyal medyayı bırakacağını duyurmuştu. Cem Yılmaz'ın başta 15 Temmuz, ardından da Özge Ulusoy'un eski sevgilisi Hacı Sabancı'yla yakınlaşan eski eşi Ahu Yağtu ve son olarak evli bir iş adamıyla aşk yaşayan eski sevgilisi Ebru Şallı'yla ilgili takipçilerinin yaptığı ağır yorumlara çok bozulduğu gündeme gelmişti.

tyutyuyt

Ünlü komedyenin ise şu günlerde yeniden eski sevgilisi Özge Sabuncu'ya geri döndüğü öğrenildi. Sabuncu'nun ünlü komedyenle evinde yeni çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Öte yandan Cem Yılmaz, sosyal medyayı bıraktığını açıklasa da eski kız arkadaşlarından Aslin Andonyan komedyenin eski fotoğraflarını beğeni yağmuruna tutmaya devam ediyor.

MedyaTava

Sosyal medyaya veda eden Cem Yılmaz hangi eski sevgilisine geri döndü? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Sosyal Medya eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.