Sosyal medyadan duyurdu... Eda Ece'nin babasından kötü haber!

Yasak Elma dizisinin genç yıldızı Eda Ece'nin anne ve babası koronavirüse yakalandı. Kötü haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Eda Ece, annesinin sağlık durumununun iyi olduğunu belirtirken, babasının sağlık durumunun ise daha iyi olacağını söyledi. Eda Ece'nin bu açıklaması sevenlerini endişelendirdi. Ünlü oyuncunun babasının sağlık durumununu ciddiyetini koruduğu konuşuluyor.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran 31 yaşındaki oyuncu Eda Ece zor günler geçiriyor. Annesi ve babası koronavirüse yakalanan Eda Ece büyük bir üzüntü yaşadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin durumunun iyi olduğunu, ancak babasının durumunun daha ciddi olduğunu duyurdu.

''BABAM DA İYİ OLACAK''

6,2 milyon takipçisinin bulunduğu hesabından anne ve babasıyla olan bir mutlu aile fotoğrafını paylaşan Eda Ece paylaşımına "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum" notunu düştü.


Sosyal medyadan duyurdu... Eda Ece'nin babasından kötü haber!

Eda Ece'ye aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Sosyal medyadan duyurdu... Eda Ece'nin babasından kötü haber! ile ilgili etiketler Eda Ece Sosyal Medya covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.