Sosyal medyadaki sözlere inanıp aşı olmadı, koronavirüse yenildi

Bursa’da sosyal medyadaki aşı karşıtı sözlere inanıp aşı olmayan Seval Garip, koronavirüse yakalandı. Yoğun bakımda tedavi gören Garip, ilk kez entübe olmasının ardından İHA muhabirlerine verdiği röportajda, "Adeta nefes alamıyorsunuz, ceset gibi oluyorsunuz. Çok pişmanım lütfen aşıyı ihmal etmeyin" demişti. İkinci kez entübe edilen Garip bu kez kurtarılamadı.

Bursa’da yaşayan 38 yaşındaki Seval Garip, sosyal medyada aşı karşıtı sözlere inanarak aşı olmadı. Hastanedeki PCR testinin ardından koronavirüse yakalandığını öğrenen Garip, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Bir hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan Seval Garip yeniden entübe edildi.

HASTANEDE RÖPORTAJ VERİP, "PİŞMANIM" DEMİŞTİ

İlk kez entübe olmasının ardından İHA muhabirlerine röportaj veren ve "Adeta nefes alamıyorsunuz, ceset gibi oluyorsunuz. Yoğun bakımdaki cihazlar ve sağlık görevlilerinin ilgisi olmasa insan hayatta kalamaz. Çok pişmanım lütfen aşıyı ihmal etmeyin" diyen Seval Garip bu sabah koronavirüse yenik düştü.

Sosyal medyadaki sözlere inanıp aşı olmadı, koronavirüse yenildi

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Seval Garip’in cenazesi Hamitler Kent Mezarlığı Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler'de toprağa verildi. Garip’in eşi ve yakınları göz yaşlarını tutamazken, arkadaşları ailesini teselli etmekte zorlandı.

Sosyal medyadaki sözlere inanıp aşı olmadı, koronavirüse yenildi - Resim : 2

ARKADAŞINI KAYBEDİNCE AŞI OLMAYA KARAR VERDİ

Seval Garip ile aynı iş yerinde çalışan ve kendinin de aşıya karşı olduğunu aktaran Fatih Koç, “Seval arkadaşım maalesef koronavirüse yakalandı. Hastanede yoğun bakıma alındıktan bir süre sonra normale döndü. Hatta röportaj vermişti. Hemen hemen her gün telefonla aradım sordum. En son 3-4 gün önce tekrar aradım ve yeniden entübe olduğunu öğrendim. Durumunun ağır olduğunu söylediler. İlk yoğun bakımdan çıktığında aşı olmadığına çok pişman olduğunu söyledi. Tekrar uyuttular ve maalesef kaybettik. Ben bugüne kadar aşıya karşı ikilemdeydim. Önce aşı olanları göreyim karar veririm diye düşünüyordum. Ancak bu akşam gidip aşımı vurulacağım. Daha önce de iş arkadaşımız 1 ay kadar tedavi görmesine rağmen antikoru yüksek olduğu için yaşama tutundu. Ama Seval’i maalesef kaybettik” dedi.

İHA

Sosyal medyadaki sözlere inanıp aşı olmadı, koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Bursa koronavirüs aşısı Seval Garip
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.