Sosyal medyadaki kavga sokağa taşındı: 1 yaralı!

Denizli’de sosyal medyada küfürleşme ile başlayan olay sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Sokağa taşınan kavgada 1 kişi silahla bacağından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2070 Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, H.C., henüz belirlenemeyen bir nedenle K.C., ve bir yakını ile sosyal medya üzerinden kavga etti. Birbirlerine küfür eden taraflar daha sonra H.C.’nin olduğu yerde buluşmak üzere sözleşti. Ardından olay yerine gelen K.C., H.C., ile tartışmaya başladı.

Sosyal medyadaki kavga sokağa taşındı: 1 yaralı!

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.C., H.C.’ye yanındaki tabanca ile ateş ederek kaçtı. Bacağından vurulan H.C., çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise detaylı bir çalışma yaparak kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sosyal medyadaki kavga sokağa taşındı: 1 yaralı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Kavga silahlı yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.