Sosyal medyada yer yerinden oynadı! Cristiano Ronaldo gecenin gündemine oturdu

Forvet transferi için uzun süredir bekleyen ve Maxi Gomez'in Trabzonspor'a imza atmasıyla hayal kırıklığına uğrayan Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldıracak bir iddia sosyal medyayı salladı. Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile görüştüğü ve yıldız isimle anlaşma sağladığı iddiası sarı lacivertli taraftarı adeta çıldırttı.

Fenerbahçe forvet transferi konusunda çalışmalarını sürdürürken Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in Trabzonspor'a transfer olmasıyla büyük bir hayal kırıklığına uğrayan sarı-lacivertli taraftarları ayağı kaldıracak bir transfer iddiası geldi.

SEFERBER OLUNDU

Fenerbahçe, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından olan Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Ronaldo ile yüz yüze görüşe. Başkan Ali Koç, başlangıçta fantastik bir haber olarak kamuoyunun gündemine gelen bu transferi yapmak için tüm olanakları seferber etti.

JESUS İKNA ETTİ

Ajansspor'un haberine göre Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus da vatandaşı Ronaldo ile görüştü ve sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti.

TRANSFER KAPANIYOR

Yeniden döndüğü Manchester United'ta eski günlerine dönemeyen Cristiano Ronaldo'nun adı yaz transfer sezonunda bir çok takımla anıldı. Avrupa'da yaz transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kaldı. Adı Barcelona ile de anılan Ronaldo'nun herhangi bir Avrupa takımına gitmemesi halinde de Fenerbahçe ihtimali çok daha güçlenecek.

RONALDO, MANU İLE 23 MİLYON EURO'YA ANLAŞMIŞTI

Ronaldo, 8 milyonu performansa bağlı olmak şartıyla United ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme çerçevesinde toplam 23 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza atmıştı. Daha önce Ronaldo ile de Real Madrid'de birlikte forma giyen dünya yıldızı Mesut Özil'i alan Ali Koç, Portekizli stara da sarı lacivertli formayı giydirmek için günlerdir uğraşıyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN TWEET TEPKİLERİ İSE ŞÖYLE:

 

Sosyal medyada yer yerinden oynadı! Cristiano Ronaldo gecenin gündemine oturdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Cristiano Ronaldo Manchester United Transfer Sosyal Medya tepkiler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.