Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı

Bafetimbi Gomis rekor kırdı! Süper Lig'in 35. haftasında Demir Grup Sivasspor ağlarına 2 gol bırakan 36 yaşındaki golcü Wesley Sneijder'i geçmeyi başladı. Galatasaray forması altında 36. golünü atan Bafetimbi Gomis'in bu başarısı sosyal medyada gündem oldu. Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Sivasspor maçında attığı 2 golle bu sezonki gol sayısını 7'ye çıkardı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Gomis, 76. dakikada yerini Mustafa Muhammed’e bıraktı.

Bafetimbi Gomis, Galatasaraylıları mest etti. Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayan sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis 10. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 36 yaşındaki oyuncu ayrıca, karşılaşmanın 58. dakikasında da penaltıdan bir gol daha kaydetti. Gomis'in golleri sonrası sosyal medya adeta yıkıldı.

BAFETIMBI GOMİS RÜZGÂRI

Galatasaray'ı Demir Grup Sivasspor karşısında 1-0 öne geçiren ve ve 58.dakikada da 2. golünü kayderek performansını taçlandıran 36 yaşındaki forvet sosyal medyada trend topic oldu. Bafetimbi Gomis attığı goller ile sarı-kırmızı parçalı forma altındaki 36. golüne de ulaşmış oldu. Tecrübeli isim 36. golü ile Cimbom'un eski yıldızı Wesley Sneijder'i de geçmiş oldu.

Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı

Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı - Resim : 2

Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı - Resim : 3

Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı - Resim : 4

Sosyal medyada trend topic olan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da Wesley Sneijder'i solladı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray gomis Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.