Sosyal medyada tepki çeken paylaşım... Hareket halineki TIR'ın arkasında içki içtiler

Antalya-Kemer karayolunda TIR'ın dorsesinde seyahat eden bir grup genç masa kurarak içki içti. Yoldan geçen araçlara selam veren gençler o anları çekerek sosyal medyada paylaştı. Söz konusu görüntüler büyük tepki çekti.

Antalya'da bir grup genç, arka kapısı açık olan, hareket halindeki TIR'ın dorsesine masa kurup içki içti. Gençlerin o anları kayda alıp sosyal medyadan paylaştığı görüntüler, tepki çekti.

Sosyal medyada tepki çeken paylaşım... Hareket halineki TIR'ın arkasında içki içtiler

Antalya- Kemer karayolunda dün saat 21.00 sıralarında hareket halindeki TIR'ın dorsesinde seyahat eden 10 genç, masa kurup, içki içmeye başladı. Grup, bu sırada içki dolu bardakları havaya kaldırıp yoldan geçen sürücüleri selamladı. O anları cep telefonlarıyla çeken grup, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 

Sosyal medyada tepki çeken paylaşım... Hareket halineki TIR'ın arkasında içki içtiler - Resim : 2

Gençler hem yoldan geçen sürücülerin, hem de sosyal medyada görüntüleri izleyen kullanıcıların tepkisini çekti. 

Sosyal medyada tepki çeken paylaşım... Hareket halineki TIR'ın arkasında içki içtiler ile ilgili etiketler Antalya TIR içki Sosyal Medya dorse

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.