Sosyal medyada tanıştıkları kızlara tecavüz ettiler!

Sosyal medya üzerinden tanıştıkları kızlarla gerçek hayatta da buluşan zanlılar, bu şekilde kızların güvenini kazandı. 8 zanlı, genç kızlara önce uyuşturucu verdi, daha sonra ise kelimenin tam anlamı ile kâbusu yaşattı.

Hollanda, bir süredir Den Bosch kentinde yaşanan ve her satırı adeta mide bulandıran son dakika haberi ile çalkalanıyor. Ülke gazeteleri ve ajansları tarafından da duyurulan gelişme, 15-16 yaşlarındaki kız çocuklarının başına gelen ve korku filmi senaryolarını aratmayan olayı içeriyor. Hollanda'nın Den Bosch kentindeki polis güçleri, sene başından itibaren gelen 3 ayrı bağımsız şikayeti incelemeye aldı. Bu doğrultuda, yaşları 18 ile 26 arasında değişen zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların gözaltına alınmasının ardından ise korkunç gerçek ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, zanlılar, 15-16 yaşlarındaki kız çocuklarını hedef alarak sosyal medya üzerinden bir plan kurdular. Kızlarla sosyal medya üzerinden sohbetini ilerleten zanlılar, onlarla buluşmaya da başladı. Genç kızlara uyuşturucu veren zanlılar, sonrasında ise kızlara adeta kâbusu yaşattı. Olay, ülke gündemini de ayağa kaldırırken; arka planda kalan gerçekler de günyüzüne çıktı.

İşte, kan donduran son dakika haberinin detayları...

Bu yılın başlarında yapılan, birbirinden bağımsız 3 ayrı şikayet üzerine polis, yaşları 18 ile 26 arasında değişen zanlılarla ilgili soruşturma başlattı.

Polis, Salı sabahı zanlıların Den Bosch ve Rosmalen kentlerindeki ve üs olarak kullandıkları Den Bosch'taki otomobil galerisine baskın düzenledi.

Yapılan aramalarda, mağdur kız çocuklarına ait çıplak fotoğraf ve filmler bulundu.

Polise göre, kız çocukları şiddet ve tehdide de maruz kaldı.

'TECAVÜZ VE İSTİSMAR MAĞDURLARININ SAYISI DAHA FAZLA'

Polis sözcüsüne göre, tecavüz ve istismar mağdurlarının çoğu korktukları için şikayetçi olmadı.

Sözcü, zanlıların artık gözaltında olduğunu belirterek, kurbanların gerekli yardım talebinde bulunmak için kendilerine başvurmalarını istedi.

Polis, zanlılara ait değerli eşyalara da el koydu.

Mahkemenin karar vermesi halinde, bu eşyalar satılarak, bedeli mağdurlara tazminat olarak ödenecek.

Kaynak: BBC Türkçe

 

Sosyal medyada tanıştıkları kızlara tecavüz ettiler! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Tecavüz Genç Genç Kız toplu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.