Sosyal medyada provokasyon yapan 1 kişi gözaltına alındı

Sosyal medyada provokatif videolar yayınlayan yabancı uyruklu bir kişi Kahramanmaraş'ta yakalandı. Gaziantep Valiliği, zanlının geçici koruma statüsünde bulunan M.M. adlı kişi olduğunu açıkladı.

Sosyal medya üzerinden küfürlü ve provokatif videolar yayımlayan yabancı uyruklu M.M. isimli şahıs, Kahranmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bir sosyal medya platformunda yayımladığı provokatif video ile halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği anlaşılan kişi ile ilgili olarak yapılan çalışmada, şahsın ilimizde geçici koruma statüsünde bulunan M.M. isimli şahıs olduğu anlaşılmış olup, bulunduğu Kahramanmaraş ilindeki adreste yakalanarak ilimizde gözaltına alınmıştır" denildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahıs hakkında adli ve idari işlemler başlatıldığı da belirtildi.

İHA

Sosyal medyada provokasyon yapan 1 kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı sosyal medyada provakasyon yabancı uyruklu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.