Sosyal medyada olay olan Ebru Şallı iddiası doğru mu?

Ebru Şallı’dan ikinci ‘çıplak fotoğraf paylaşımı’ iddiası gündeme düştü. Ünlü sanatçının geçen hafta da çıplak fotoğraf iddiası ile başı bir hayli ağrımıştı. Bu gün sosyal medyaya ikinci çıplak fotoğraf iddiası düştü. Ebru Şallı çıpla fotoğraf iddiası hakkında ne dedi?

Ebru Şallı geçtiğimiz hafta çıplak fotoğraf iddiası nedeniyle sosyal medyada olay olmuştu. Ebru Şallı'nın olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf sosyal medya gündeminde geniş yer bulmuştu. Bu gün yine internet alemine sanatçının ikinci çıplak fotoğrafı iddiası düştü. Ebru Şallı çıpla fotoğraf iddiası doğru mu? İşte konu ile ilgili son gelişmeler...

ebru_AallA_AAplak

Eski manken Ebru Şallı'nın geçen günlerde telefon uygulaması Snapchat'ten çıplak fotoğrafını paylaştığı öne sürülmüştü. Posta gazetesinin gündeminde yine çıplak fotoğraf var. Magazin dünyası yeni iddiayı konuşuyor. Ebru Şallı çıpla fotoğraf iddiası internet aleminde gündem oldu.

Önce menajeri "Söz konusu fotoğraflar kesinlikle Ebru Şallı’ya ait değildir ve bu konuda gerekli tüm yasal yollara başvuruyoruz." açıklamasında bulundu.

Ardından Ebru Şallı ''Fotoğraftaki kişi ben değilim. İki erkek evladım var, çok üzücü bir duruma maruz bırakıldım'' diye konuşmuştu.

Sosyal medyada Ebru Şallı'nın yeni bir çıplak fotoğraf paylaştığı iddiası konuşulmaya başlandı. Posta'nın haberine göre dün sosyal medyaya yüklenen Ebru Şallı'nın olduğu iddia edilen müstehcen fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ebru Şallı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Sosyal medyada olay olan Ebru Şallı iddiası doğru mu? ile ilgili etiketler Ebru Şallı Çıplak fotoğraf çıplak fotoğraf ebru şallı çıpla fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.