Sosyal Medyada Gündem Oldu! Silahı Ateşleyen Magandaya Bekçi Son Anda Müdahele Etti

Sosyal medyada gündem olan video, izleyenleri heyecanlandırdı. Fatih'te yolu kapatıp araç konvoyu yapan bir grup eğlence sırasında silahlara sarıldı. Bir magandanın silahını ateşlemesi ile olay yerine gelen bekçi ekibi silahı son anda kurtardı. Söz konusu kişilerin daha sonra araçtan indirildiği görüldü. işte cep telefonu kamerasına yansıya görüntler...

Magandanın ateşlediği silahı son anda elinden alan bekçilerin görüntüler sosyal medyada günün konusu oldu. Yol kapatıp eğlenmeye çalışan magandalardan biri silahını çıkarıp rastgele çevreye ateş etmeye başladı.

Bekçiler Son Anda Geldi!

Fatih'te gerçekleşen olayda asker eğlencesi olduğu sanılan olayda tehlikeli anlar yaşandı. Olayı gören bekçi grubunun anında müdahalesi ile magandanın elindeki silah alındı.

maganda

Bu anlar cecp telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Magandaya, ‘Meskun mahalde ateş etme, trafiği tehlikeye düşürmek ve ateşli silahlar kanununa muhalefet’ suçlarından işlem yapıldı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu! Silahı Ateşleyen Magandaya Bekçi Son Anda Müdahele Etti ile ilgili etiketler bekçi maganda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.