Sosyal medyada gündem oldu! Sarıgül Teşkilat Başkanını tokatladı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yaptıklarıyla gündem olmaya devam ediyor. Van'da parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Sarıgül Van Teşkilat Başkanı ile olan diyaloğu esnasında tokat attığı anlar kameraya yansıdı.

Bir dizi ziyaret ve açılış programına katılmak üzere öğle saatlerinde Van’a gelen Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Teşkilat binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Genel Başkan Sarıgül, bir hafta içerisinde bin üye kaydı yapan teşkilat başkanından bu sayıyı artırmasını istedi. Konuşması esnasında bu sefer de teşkilat başkanını tokatladı. Genel Başkan, daha sonra teşkilat başkanıyla tokalaşarak çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal medyada gündem oldu! Sarıgül Teşkilat Başkanını tokatladı ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.