Sosyal medyada gündem oldu... Rusya, yüzlerce askerini tren istasyonunda mı unuttu?

Rusya ile ilgili paylaşılan bir fotoğraf sosyal meydada gündem oldu. Yapılan paylaşımda Rusya'nın yüzlerce askerini Ukrayna sınırında bir tren istasyonunda unuttuğu iddia edildi. Askerlerin tren istasyonunda aç ve susuz kaldığı gelen iddialar arasında yer alıyor.

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden kriz, tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çevirmesine neden oldu. ABD her fırsatta Rusya'nın saldırıya geçeceğini açıklarken, Ruslar ise böyle bir planlarının olmadıklarını ifade ediyor. Ancak bu açıklamalarına rağmen Ukrayna sınırına yığınak yapan Rusya, dünyanın gündeminden düşmüyor.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Öte yandan Rus askerlerine ait sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar dikkat çekti. Rusya'nın elit motorize birliğinde bulunan 100'den fazla askeri, Ukrayna sınırının hemen dibindeki Veselaya Lopan kasabasındaki Dolbino tren istasyonunda yerlerde yatarken görüntülendi. Bu kareler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Sosyal medyada gündem oldu... Rusya, yüzlerce askerini tren istasyonunda mı unuttu?

AÇ VE SUSUZ OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ

İddiaya göre 2'nci Motorize Piyade Birliği'ne bağlı askerlere yiyecek verilmedi. Aralarında sözleşmelilerin de bulunduğu askerler kendi yiyeceklerini kendileri satın aldı ancak bir süre sonra paraları tükendi. Ardından kasaba sakinleri askerlere yiyecek ve su getirmek zorunda kaldı.

RUSYA, ASKERLERİNİ UNUTTU MU?

Rus medyası, tren istasyonuna getirildikten sonra subaylar tarafından terk edilen askerlerin 'unutulduğunu' yazdı. İstasyondaki askerler pazar akşamı Rus ordusu tarafından başka bir bölgeye taşındı.

Sosyal medyada gündem oldu... Rusya, yüzlerce askerini tren istasyonunda mı unuttu? ile ilgili etiketler Rusya asker tren istasyonu ukrayna sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.