Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı!

Sosyal medyada "Zenginlik, mal, mülk neye yarar" şarkısı eşliğinde kahve dolduran kadının Instagram’da imitasyon takı satan bir işletmenin reklamında yer aldığı ortaya çıktı. Söz konusu videoyu paylaşan Özgür Demirtaş, tepkilerin ardından paylaşımı kaldırdı. Demirtaş paylaşımını kaldırsa da özür dilemediği için sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

“Altın Kafeste Kahve Sunumu” akımına katılan bir kadının videosu sosyal medyada çok konuşuldu. Çok kişi tarafından paylaşılan ve sayısız yorum alan söz konusu videoda kollarında birçok altın bilezik bulunan bir kadın, altın rengi bardaklarda kahve sunumu yapıyor. Arka fonda ise “Zenginlik, mal, mülk neye yarar, kalbimde sen olmayınca” şarkısı çalıyor.

O VİDEO REKLAM ÇIKTI

Sosyal medyada birçok eleştiri alan videodaki kadının Instagram’da imitasyon altın takı satışı yapan bir işletmenin reklam yüzü olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan sosyal medya lincine maruz kalan firma, bu isimlere dava açacağını duyurdu.

Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı!

DEMİRTAŞ APAR TOPAR PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Söz konusu videoyu paylaşanlar arasında Özgür Demirtaş da vardı. Demirtaş, tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı. Özgür Demirtaş paylaşımını kaldırsa da sosyal medya kullanıcıları tarafından özür dilemediği için tepki gördü.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı! - Resim : 2

Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı! - Resim : 3

Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı! - Resim : 4

Sosyal medyada gündem olan “Altın Kafeste Kahve Sunumu” videosu reklam çıktı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya özgür demirtaş imitasyon Altın Kafeste Kahve Sunumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.