Sosyal medyada Fenerbahçe-Başakşehir kapışması!

Malatya karşısında sarı kart görerek Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen Demba Ba, Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi'nin çift sarıdan kırmızı kart görerek kupada cezasını çekip gelecek hafta Başakşehir karşısında oynayacağının belli olmasının ardından sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşıma yanıt ise Fenerbahçe'den geldi...

Başakşehir'in BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmada sarı kart görere Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşen Demba Ba sosyal medyadan "Hmmmm" yazıp yanına da düşünen ve ağzı fermuarlı iki imoji ekledi. 

Demba Ba'nın imalı paylaşımı Muriqi göndermesi olarak algılandı.

Okan Buruk, sarı kartı bulunan Demba Ba'yı 67. dakikada oyundan almıştı.

Sosyal medyada Fenerbahçe-Başakşehir kapışması!

Vedat Muriqi de maçın ikinci yarısında bir hava topu mücadelesi sonrası sarı kart gördü. Bu sarı kartla cezalı duruma düşen sarı lacivertli futbolcu Başakşehir maçında oynama şansını kaybetmişti. 

Ancak maçın son dakikalarında Fenerbahçe'nin golcüsü atış yapılmasını engellemek için topa vurunca ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Kural gereği kırmızı kart cezasını kupada Kayserispor karşısında çekecek olan Vedat Muriqi'in ligde Başakşehir karşısında forma giymesinin önünde ise bir engel kalmadı. 

Sosyal medyada Fenerbahçe-Başakşehir kapışması! - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe kulübü ise Gaziantep maçında 1 gol, 1 asist yapan Muriqi'yi sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımla övdü. Sarı-lacivertli kulübün "Senin Muriqi'n yok!" ifadelerini kullandığı paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada Fenerbahçe-Başakşehir kapışması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Vedat Muriqİ Demba Ba
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.