Sosyal medyada, "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı" oylaması!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Bergen' filmi kısa süre içerisinde gişe rekorları kırdı. Filmin vizyona girmesinin ardından kadın arabesk sanatçıları bir kez daha gündem oldu. Sosyal medyada, "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim?" oylaması yapıldı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı "Bergen" filmi, kısa süre içerisinde önemli bir gişe başarısına imza attı.

"ARABESK TARİHİNİN EN İYİ KADIN SANATÇISI KİM?"

Bergen'in katili Halis Serbest'in Kozan'da filmin gösterimine engel olduğu iddiasının ardından filme ilgi biraz daha arttı. Filmi izleyenler ise Bergen'in hayatının gündeme taşınmasının önemli olduğunu dile getirdi.

Sosyal medyada son olarak "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim?" adı altında oylamaya gidildi. Pusulada Bergen, Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Güllü, Tüdanya ve Esengül yer aldı:

Sosyal medyada, "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı" oylaması!

Sosyal medyada, "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı" oylaması! ile ilgili etiketler Sosyal Medya bergen gülden karaböcek kamuran akkor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.