Sosyal medya fenomeninin iftirasına itfaiye çalışanlarından sert tepki: Haberleri yok!

Türkiye peş peşe meydana gelen yangınlarla mücadeleye hızla devam ederken bazı ünlü isimler ve sosyal medya fenomenleri provakasyon derdinde. Yangınlara müdahale etmek için Delikliyol Koyu'na gittiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Batuhan Onur Maz, yetkililer tarafından çekim yapmasına izin verilmeyince itfaiyeye iftira attı. İftira sonrası Maz'a itfaiye görevlileri yanıt verdi.

Türkiye'degünlerdir meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele devam ederken sosyal medyadak dezenformasyonlar bitmiyor. 

ÇEKİM YAPAMAYINCA HÜKÜMETE VE İTFAİYEYE İFTİRA ATTI

Emre Kınay ve Mahsun Kırmızıgül'ün provokatif çıkışları sonrası şimdi de yangınlara müdahale etmek için Marmaris Delikliyol Koyu'na gittiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Batuhan Onur Maz, istediği gibi çekim yapıp kahramanlık hikayelerinde yer alamayınca hükümete ve itfaiyeye iftira attı.

İTFAİYE GÖREVLİLERİNDEN MAZ'A SERT YANIT

Maz, kendi imkanlarıyla açtıkları yol ve çektikleri hortum ile tepedeki yangını söndürmek istediklerini buna karşılık ise sularının kesildiğini ve hortumlarının aşağıya çekildiğini dile getirdi. Yangının yanı sıra bilinçsizce alevlere müdahale etmeye kalkanlarla da uğraşan itfaiye görevlileri Maz'ın iftiralarını yanıtsız bırakmadı.

'FENOMENLERİN KOZALAK PATLAMASINDAN HABERLERİ YOK'

Hamza Yılmaz isimli itfaiyeci, Batuhan Onur Maz'ın 'küçücük yer' dediği bölgenin kozalak tutuşması nedeniyle birden parladığını ve yola doğru yayıldığını söyledi. İnsanların bu şekilde alevlerin arasından kaçmasının mümkün olmadığını ifade eden Yılmaz, ormanın bir anda tutuşması nedeniyle vatandaşların girişine izin verilmediğini ifade etti. Hamza Yılmaz'ın fenomene verdiği cevap şöyle:

Sosyal medya fenomeninin iftirasına itfaiye çalışanlarından sert tepki: Haberleri yok!

Sosyal medya fenomeninin iftirasına itfaiye çalışanlarından sert tepki: Haberleri yok! - Resim : 2

BATUHAN ONUR MAZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı yangın paylaşımları sonrası Batuhan Onur Maz hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

Sosyal medya fenomeninin iftirasına itfaiye çalışanlarından sert tepki: Haberleri yok! ile ilgili etiketler itfaiye Yangın Batuhan Onur Maz kozalak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.