Sosyal medya fenomeni ve yazar Nafer Ermiş'ten acı haber

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla tanınan, yazar ve çevirmen Nafer Ermiş geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da tanınan Nafer Ermiş'in kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yayıncılar Birliği'nden yapılan açıklamada, "Yazar, çevirmen ve editör Nafer Ermiş vefat etmiştir. Tüm sevenlerine, ailesine ve yayıncılık dünyasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.



Sosyal medya fenomeni ve yazar Nafer Ermiş'ten acı haber

Sosyal medya kullanıcıları Twitter'dan yaptıkları paylaşımlarla Nafer Ermiş'i kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdiler. Ermiş'in Twitter'da en son dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Ermiş son tweetinde şu ifadelere yer vermişti...


''Canım Sevgilim,
Dünya çok soğuk. Ve artık tüm zamanlar sensiz. İçim kocaman bir boşluk. Huzurla uyu. Sevgiyle sarılırım.

Seni çok seven Yağmurun.''

 

NAFER ERMİŞ KİMDİR?

1964 yılında Denizli’de doğdu. Mülkiye’yi bitirdikten sonra 1990 yılında Almanya’ya gitti. On yıl kaldığı Almanya’da Bremen Üniversitesi’nin Felsefe, Kültür Bilimleri ve Alman Filolojisi bölümlerinde okudu.

Otuz’a yakın kitap çevirdi (Zweig, Kafka). Nafer Ermiş Tarabya Çeviri Ödülü sahibi. İmge Yayınevi'nde editörlük yaptı. Kendine ait üç kitabı bulunuyor.

Sosyal medya fenomeni ve yazar Nafer Ermiş'ten acı haber ile ilgili etiketler Sosyal Medya Twitter nafer ermiş Yayıncılar Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.